Ολυμπιακός : Έρχεται ο Κανού για τις υπογραφές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 08:14

Ολυμπιακός : Έρχεται ο Κανού για τις υπογραφές

Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή της βρίσκεται πλέον η μεταγραφή του Κανού στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα προσγειωθεί το μεσημέρι της Τρίτης (7/8) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τονίζεται ότι ο 28χρονος Βραζιλιάνος θα είναι το βράδυ (9μ.μ.) στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάλαγα, προκειμένου να πάρει μια πρώτη «γεύση» από τη νέα του ομάδα αλλά και από τους φίλους του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή είναι «κλεισμένη» καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη Σταντάρ Λιέγης και τον ποδοσφαιριστή και απλά το μόνο πουν απομένει για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, είναι να περάσει ο παίκτης από εξετάσεις για να μπουν και οι υπογραφές.

Σε ότι αφορά τώρα την περίπτωση του Πάουλο Μασάδο, στον Ολυμπιακό εμφανίζονται αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου μέσου, αλλά παράλληλα τονίζουν ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Το γεγονός όμως ότι οι πρωταθλητές δηλώνουν αισιόδοξοι για την απόκτηση του παίκτη, φανερώνει πολλά.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται πως πήρε αποφάσεις για το μέλλον κάποιων παικτών του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν, οι Σουμπίνιο, Ντιελνά και Ποτουρίδης θα δοθούν δανεικοί σε κάποιες ομάδες της Super League.

***Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει στο φιλικό με την Μάλαγα τη μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια και ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραδώσει πλακέτα στη μνήμη του. Παράλληλα μέρος των εισπράξεων του φιλικού με τη Μάλαγα θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

ΕΡΤ