Είχε εναντίον της Βρασιές και διαιτησία η Εικοσιμία

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 22:49

Είχε εναντίον της Βρασιές και διαιτησία η Εικοσιμία

Η Εικοσιμία δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τις Βρασιές στο παιχνίδι που άνοιξε τoν δεύτερο γύρο της Δ’ Εθνικής, αλλά και την πολύ κακή διαιτησία.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς ηττήθηκε με 2-0 στο Άστρος, ωστόσο έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ρούτσι.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως την παρακολουθήσατε live μέσα από το inkefalonia

31’ Μοιρασμένο το παιχνίδι, χωρίς μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν

40’ Οι Βρασιές έχουν δημιουργήσει πολλές φάσεις, ωστόσο όλες έχουν αναχαιτιστεί από τον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας Καραϊσκο, ο οποίος έχει κάνει και δύο τρεις εντυπωσιακές αποκρούσεις

45’ Λήξη ημιχρόνου

57’ Αλλαγή για την Εικοσιμία. Ο Μάκης Πολλάκης μπαίνει στη θέση του Παναγή Στεφανάτου, καθώς ο προπονητής Δημήτρης Ζησιμάτος θέλει να τονώσει την επίθεσή του

68′ ΓΚΟΛ για τις Βρασιές 1-0. Υστερα από εκτέλεση φάουλ του Δημάκου και κεφαλιά του Νομικού η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι και στην επαναφορά, πάλι ο Νομικός, με όμορφο γυριστό σουτ έστειλε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

76’ ΓΚΟΛ για τις Βρασιές 2-0. Ο διαιτητής δίνει το αμφισβητούμενο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπούσι εκτός περιοχής. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Παπανικολάου, ο οποίος νίκησε τον Καραϊσκο.

76’ Διπλή αλλαγή για την Εικοσιμία. Ο Πάνος Κορσιάνος στη θέση του Αντώνη Κορσιάνου και ο Κουλάκης στη θέση του Γεωργόπουλου.

85’ Ο διαιτητής Ρούτσι, ακυρώνει γκολ του Πολλάκη, θεωρόντας πως έχει ξεκινήσει από θέση οφ σάιντ.

86’ Ο Πολλάκης ανατρέπεται μέσα από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα.

87’ Ο διαιτητής Ρούτσι σε άλλη μία υπερβολική κίνηση αποβάλει τον Πάνο Κορσιάνο με απ’ ευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΡΑΣΙΕΣ: Βασιλειάδης, Καλατζής, Κορολόγος, Νομικός, Κολιός (88′ Μπακάλης), Παπανικολάου, Ζαγκής, Κολιόπουλος, Γαγλίας (84' Σχίζας), Κατσάνι (46' Δημάκος), Χαρμπαλής.

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Γερασιμάτος, Χρ. Μινέτος, Αλεξανδράτος, Γ. Μινέτος, Γεωργόπουλος (76’ Κουλάκης), Α. Κορσιάνος (76’ Π. Κορσιάνος), Μπούσι, Ντουκάι, Στεφανάτος (57’ Πολλάκης).

Ρεπορτάζ: Ολίβια Παπαδήμα

H φωτογραφία είναι απο την ιστοσελίδα www.arcadia-sports.gr