NOA: Αποτελέσματα αγώνων τμήματος Κωπηλασίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 15:05

NOA: Αποτελέσματα αγώνων τμήματος Κωπηλασίας

Τμήμα ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Το τμήμα Κωπηλατικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στην 7η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης 2012 στις 06-08/07/2012 που διεξήχθη στην Κέρκυρα. Στην αποστολή του Ομίλου μας περιλαμβάνοντο 14 αθλητές εκ των οποίων, 6 κορίτσια και 8 αγόρια.Η διοργάνωση στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Η φιλοξενία ήταν άριστη και οι αγώνες διεξήχθηκαν σε πολύ ευχάριστο κλίμα χωρίς προβλήματα.


Η Ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου , αυτή των μικρών παιιδιών μας, των αρχαρίων μας, του φυτωρίου μας, έδειξε ότι υπάρχει μέλλον στην κωπηλασία για τον όμιλο. Αν και πολύ αρχάρια , οι αθλητές μας κατάφεραν να δείξουν τις δυνατότητες τους για το αύριο. Από τα 14 παιδιά , τα 10 κατάφεραν να περάσουν στους τελικούς των αγωνισμάτων, που περιλαμβάνουν έξι πληρώματα, ένα μεγάλο κατόρθωμα αφόσον προηγήθηκαν προκριματικοί και ημιτελικοί και οι 4 μπήκαν στους μικρούς τελικούς, με τα παρακάτω αποτελέσματα:

2Χ (διπλό σκίφ) Κορασίδων 12 ετών 3η θέση με τις : Λουκάτου Χριστιάνα
Καππάτου Κλειώ

2Χ (διπλό σκίφ) Κορασίδων 98-99 4η θέση με τις : Μιχαλάτου έλενα
Κουνάδη Μαρία

4Χ (τετραπλό σκίφ) Αρχαρίων Παίδων 5η θέση με τους: Κουστουμπάρδη Κλέαρχο
Γκαβό Μανώλη
Μητρόπουλο Νίκο
Κουστουμπάρδη Χρήστο

2Χ (διπλό σκίφ) Παίδων 12 ετών 6η θέση με τους : Σιδέρη Βαγγέλη
Φουρτούνας Κώστα

Μικρός Τελικός

2Χ (διπλό σκίφ) Κορασίδων 98-99 6η θέση με τις : Μενεγάτου Ρουμπίνα
Παπαναστασάτου Ευαγγελία

2Χ (διπλό σκίφ) Αρχαρίων Παίδων 6η θέση με τους: Καρούσο Βαγγέλη
Φουρτούνας Γιώργος

Συγχαίρουμε την ομάδα μας , συγχαίρουμε τους γονείς τους οι οποίοι συμπαρασστέκονται στα παιδιά τους και τον Όμιλό μας . Τέλος, συγχαρητήρια και στην προπονήτριά μας κα Ειρήνη Κουνάδη που κάθε χρόνο μας κάνει υπερήφανους με την παρουσίαση του τμήματος μας.

Τμήμα: ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό ότι και το τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης συμμετείχε στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Κατηγορίων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη 6-8/07/2012. Η δική μας ομάδα αποτελείτο από τους αθλητές: Καραντώνη Βασιλική, Καραντώνη Ανδρέα, Καραντώνη Αντώνη με προπονητή – συνοδό τον κ. Μυρίλλο Ανδρέα.
Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με σθένος και με αγάπη αν και ήταν μικρότεροι στην ηλικία κατόρθωσαν να κατακτήσουν πανελλήνιες θέσεις. Οι αγώνες ήταν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και συμμετείχαν 28 σύλλογοι με 270 περίπου αθλητές και στη γενική κατάταξη ο Όμιλος μας κατέλαβε την 14η θέση. Τα αποτελέσματα έχουν ως :

Καραντώνη Βασιλική (Κορασίδων):
1η θέση 50μ. Άπνοη με χρόνο 19,15
1η θέση 400μ. Υποβρύχιο με χρόνο 3,33,70
2η θέση 50μ. Επιφάνειας με χρόνο 21,08

Καραντώνης Ανδρέας ( Παμπαίδων Α'):
1η θέση 400μ. Επιφάνειας με χρόνο 33,59,65
2η θέση 50μ. Επιφάνειας με χρόνο 22,24

Καραντώνης Αντώνης ( Προαγωνιστικά):
6η θέση 200μ. Επιφάνειας με χρόνο 2,24,37
7η θέση 50μ. Επιφάνειας με χρόνο 30,15
Συγχαίρουμε τα παιδιά και τον και τον προπονητή τους για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλο το χρόνο και τους γονείς τους που βρίσκονται στο πλευρό τους και μοιράζονται με τα παιδιά τους τις χαρές και τα προβλήματα τους.

Τμήμα ΚΑΓΙΑΚ:
Στις 6-8/07/2012 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα το τμήμα καγιάκ του Ομίλου μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε- Καγιάκ Σπρίντ 2012 με δύο αθλητές μας , τον Χιόνη Αλέξανδρο και το Βαλεντή Σπύρο.
Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός όμως οι αθλητές μας κατάφεραν να περάσουν στην τελική σειρά των αγωνισμάτων τους με τα παρακάτω αποτελέσματα :

Κ-2 (διπλό καγιάκ) 200μ. Χιόνης Αλέξανδρος 5η θέση
Βαλεντής Σπύρος

Κ-2 (διπλό καγιάκ) 1000μ. Χιόνης Αλέξανδρος 6η θέση
Βαλεντής Σπύρος
Κ-1 200μ. (μονό καγιάκ) Χιόνης Αλέξανδρος 3η θέση Μικρός Τελικός
Κ-1 200μ. (μονό καγιάκ) Βαλεντής Σπύρος 5η θέση Μικρός Τελικός

Συγχαίρουμε τα παιδιά μας , τον προπονητή τους κ. Ντβούλιατ Σεργκέι και τους ευχόαμστε συνέχιση της προσπάθειάς τους διότι ο αθλητισμός δεν τελειώνει ποτέ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου , τόσο για την κωπηλασία, την τεχνική κολύμβηση και το καγιάκ όσο και για τα υπόλοιπα αθλήματά του, δυστυχώς αδυνατεί να προσφέρει αυτά που έπρεπε να έχουν οι αθλητές μας. Απόδειξη είναι η παρουσία του Προέδρου Λ. Νιφοράτου και του Αντιπροέδρου κ. Ανουσάκη του Ομίλου μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο διεκδικώντας από την Περιφέρεια αυτό που μας ανήκει και αυτό που μέχρι σήμερα κανένα άλλο αθλητικό σωματείο δε το έκανε , αλλά πίστευε ότι με άλλο τρόπο θα μπορούσε θα παίρνει χρηματοδοτήσεις.
Ας συμπερευτούμε όλοι μαζί ενωμέμοι να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Οι Κερκυραίοι είναι ενωμένοι.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.