Τα Φωκάτα έδειξαν το… δρόμο!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 15:35

Τα Φωκάτα έδειξαν το… δρόμο!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 1ος Αγώνας Δρόμου που διεξήχθη στα Φωκάτα σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ, ο οποίος ήταν στην μνήμη του πάτερ Μιχαήλ Φωκά. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και άπαντες συμμετείχαν σε ένα event, που αν κρίνουμε από τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό θα γίνει θεσμός. Τα Φωκάτα έδειξαν για άλλη μία φορά το... δρόμο! Ρεπορτάζ: Γιώργος ΧαλαβαζήςΦωτογραφίες: Χριστίνα Ζησιμάτου Οι κατηγορίες των διαγωνιζόμενων ήταν πολλές και ξεκινούσαν από τους λιλιπούτειους αθλητές και κατέληγαν σε άνδρες και γυναίκες 51+.

Στην εκδήλωση, που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στα Φωκάτα, το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κεκάτος, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, (ο οποίος έτρεξε και... τερμάτισε!), ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και ένα εκ των χορηγών της εκδήλωσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Δημήτρης Προβολισιάνος, αλλά και ο δικηγόρος Γιάννης Λυκούδης. Φυσικά και για μία ακόμη φορά δυναμικό «παρών» έδωσαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες, οι οποίοι πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους όποτε χρειάστηκε.

Ο Νίκος Φωκάς, ο οποίος όχι μόνο έτρεξε στον αγώνα, αλλά παράλληλα... «έτρεξε» υποδειγματικά άλλη μία σημαντική εκδήλωση, δήλωσε: «Ήταν ο πρώτος αγώνας δρόμου στα Φωκάτα και είχε τεράστια επιτυχία. Μικρά παιδιά και μεγάλοι το γλεντήσαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να γίνει αυτή η εκδήλωση. Τους γιατρούς μας τη Βιβή Φαραντάτου και τον Νίκο Μοσχόπουλο, που βοήθησαν και έναν άνθρωπο που λιποθύμησε στον αγώνα μας, αλλά ευτυχώς όπως μας είπαν δεν ήταν τίποτα. Τους Εθελοντές Σαμαρείτες που με τον δικό τους τρόπο βοήθησαν τα μέγιστα. Επίσης τους γυμναστές μας τον Νίκο και Βασίλη Μεταξά και τον Λεωνίδα Παπαδάτο, τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Ευχαριστούμε και όλους τους χορηγούς μας. Τις αντιπροσωπείες τον Νίκο Φωκά, τον ΑΒ Βασιλόπουλος, το χρυσοχοείο «Φωκάς», την Ιχθυόσκαλα Κεφαλληνίας και φυσικά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό τον αγώνα και θα γίνει θεσμός. Ο κόσμος είτε στα πανηγύρια, είτε στους αγώνες μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ, αλλά και τα βίντεο από την εκδήλωση

https://www.youtube.com/watch?v=_qagJcWcHbA

https://www.youtube.com/watch?v=vYqsIyKTEdA

https://www.youtube.com/watch?v=mIATW6nxRnw

{phocagallery view=category|categoryid=114}

 



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ