Με επιτυχία οι 13οι Αγώνες δρόμου στα Καμιναράτα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν από τον σύλλογό μας οι 13οι Αγώνες δρόμου Καμιναράτα 2015 στις 11 Αυγούστου.
Οι Αγώνες έγιναν στο κέντρο του χωριού όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία 4 χρόνια και έγιναν αγώνες για μικρούς και μεγάλους αθλητές σε αποστάσεις 5ο μ, 100 μ και 4οοο μ.
Συμμετείχαν πάνω από 7ο Αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι αγωνίστηκαν με πείσμα αλλά και με απαράμιλλη αθλητική άμυλα για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων.
Στους αγώνες δεν έλειψαν δυστυχώς και τα απρόβλεπτα αφού στον δρόμο των 4000 μ που ήταν από το χωριό μέσω του Μύλου – διασταύρωσης με το δρόμο προς Ρίφι και επιστροφή στο χωριό από τον δρόμο Καμιναράτα Ρίφι, ένας σκύλος δάγκωσε τον Αθλητή Συριάτο Γεράσιμο ο οποίος ηρωικά τερμάτισε στο Κελί όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον Γιατρό του Αγώνα ορθοπεδικό Ευριπίδη Σπανίδη γιο της Νίας Μαρούλης του Κώστα.
Στο τέλος απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά σε όλους τους διαγωνιζομένους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
– Όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους.
– Τον τον εξαιρετικό γιατρό μας Ευριπίδη Σπανίδη για την πολύ σημαντική βοήθειά του .
-Την Σταθάτου Στέλλα του Παντελή για την Γραμματειακή υποστήριξή της.
-Τέλος Ευχαριστούμε τα αδέλφια Ρηγάτου Ηλία και Αντώνη για την προσφορά του νερού προς τους αθλητές.
Δίνουμε το επόμενο ραντεβού μας του χρόνου στους 14ους αγώνες -Καμιναράτα 2016-

Η Σταθάτου Στέλλα πάντα κοντά στον Σύλλογό μας. στους αγώνες δρόμου ειχε αναλάβει την εγγραφή των αθλητών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου με έναν Αντωνάτο Γεράσιμο πρώην πρωταθλητή Ελλάδος και Βαλκανιονίκης με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Ηρωικά έφτασε στο τερματισμό ο Γεράσιμος Συριάτος γιος της Παγώνας Αντωνάτου. Στην διαδρομή των 4 χιλιομέτρων του επιτέθηκε σκύλος και τον δάγκωσε στο πόδι. ευτυχώς ο γιατρός τον αγώνων ο Ευτιπίδης ορθοπεδικός και γίος της Νίας Μαρούλης του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες .
οι μεγάλες αθλήτριες μας είχαμε ένα συναρπαστικό αγώνα
Περισσότερες φωτογραφίες στο kaminarata.gr