Ο τελευταίος να... κλείσει την πόρτα! - Άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές αποχωρούν από το τοπικό πρωτάθλημα!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 00:51

Ο τελευταίος να... κλείσει την πόρτα! - Άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές αποχωρούν από το τοπικό πρωτάθλημα!

Ούτε, ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις! Κάθε μέρα, έρχονται νέες ανακοινώσεις από ποδοσφαιριστές που σταματούν να ασχολούνται με το τοπικό πρωτάθλημα εξαιτίας των «αθλιων» όπως οι ίδιοι χαρακτηρίζουν εγκαταστάσεων του νησιού.

Μεχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη απάντηση για το «φαινόμενο» των μαζικών αποχωρήσεων ούτε από την ΚΕΔΗΚΕ, αλλά ούτε και από την ΕΠΣΚΙ.

Παρακάτω οι νέες μαζικές ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών

«Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που σταματάω το ποδόσφαιρο είναι οι αγωνιστικοί χώροι που υπάρχουν στο νησί μας.

Αν δεν υπάρχουν υγιείς χώροι δεν θα υπάρχει υγιές ποδόσφαιρο για το νησί μας».

Ευχαριστώ

Μάκης Δίλαλος

Ποδοσφαιριστής Φωκάτων

 

"Αθλιες οι εγκαταστάσεις"

Είναι αμαρτία για τους αθλητές να αγωνίζονται σε ένα τόσο άθλιο γήπεδο όπως είναι το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα ήθελα να αγωνιστώ και πάλι στο νησί μου, αλλά όχι σε αυτές τις τόσο άθλιες εγκαταστάσεις.

Ο χλοοτάπητας του γηπέδου στο Αργοστόλι έχει φθαρεί και με τις βροχές το χειμώνα φουσκώνει το γήπεδο σε πολλά σημεία λες και ρίχνεις μαγιά σε κέικ.
Καλό θα είναι και άλλοι αθλητές να επέμβουν και να τονίσουν πως πλέον δεν προβλέπεται αυτός ο άθλιος αγωνιστικός χώρος για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Με εκτίμηση

Σταύρος Μοντεσάντος

"Ελπίζουμε να ακουστεί η φωνή μας"

Στη ζωή είναι άσχημο και πολύ επώδυνο να παίρνεις μία απόφαση κατά την οποία συγκρούονται το μυαλό με τη καρδιά.

Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας μας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στην ομάδα των Διλινάτων που την αγαπήσαμε και δώσαμε κάθε ικμάδα των μικρών μας δυνάμεων για να φτιάξουμε κάτι καλό και να ασχοληθούμε με αυτό που αγαπάμε από μικρά παιδιά.

Σαν συμπαράσταση στους συναθλητές μας, γιατί όλοι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό λογίζονται ως συναθλητές, οι οποίοι αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα εξαιτίας του τραγικού αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου δηλώνουμε και εμείς την έμπρακτη συμπαράσταση μας σε αυτούς μη κατεβαίνοντας στους φετινούς αγώνες της περιόδου 2015 -2016.

Ελπίζουμε να ακουστεί η φωνή μας από τους ιθύνοντες με την σκέψη σε ένα καλύτερο γήπεδο όπως αξίζει στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο...

Ευχαριστούμε

Καλλιντέρης Βαγγέλης
Καλλιακούδας Γεώργιος


Ετικέτες: