Απεβίωσε ο 23χρονος πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Μιγκέλ Ρόκε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 00:58

Απεβίωσε ο 23χρονος πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Μιγκέλ Ρόκε

Σε ηλικία μόλις 23 ετών ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Μιγκέλ «Μίκι» Ρόκε Φαρέρο, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από την επάρατη νόσο τον Μάρτιο του 2011 και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Σήμερα το βράδυ ο νεαρός Ισπανός άφησε την τελευταία του πνοή.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή στην επίσηση ιστοσελίδα της η Ρεάλ Μπέτις, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι να γίνει γνωστή η ασθένειά του: «Ο παίκτης της ομάδας μας, Μιγκέλ «Μικι» Ρόκε Φαρέρο, πέθανε σήμερα σε κλινική της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 23 ετών. Ο Μίκι Ρόκε έδινε μάχη με τον καρκίνο από τον Μάρτιο του 2011, πάλεψε με αποφασιστικότητα και σθένος. Η Ρεάλ Μπέτις στέλνει τα βαθύτατα συλληπητήρια της στην οκογένειά του».

Εκτός από την Λίβερπουλ, όπου μεταγράφηκε το 2005, αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού και στις Όλνταμ, Χερέθ και Καρταγκένα, πριν αποδεσμευτεί από την αγγλική ομάδα το 2009. Η Μπέτις του πρόσφερε την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Λίβερπουλ: «Ο σύλλογος πενθεί σήμερα στο άκουσμα των άσχημων νέων ότι ο πρώην παίκτης της ομάδας, Μίκι Ρόκε, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 23 ετών».

Πηγή: ΑΜΠΕ