Βρήκαν «τοίχο» σε Δόξα και διαιτησία!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 18:12

Βρήκαν «τοίχο» σε Δόξα και διαιτησία!

Πολλά πράγματα μας έκαναν εντύπωση στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των Διλινάτων στη φάση των μπαράζ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Και ναι μεν η ομάδα της Κεφαλονιάς, ηττήθηκε από την Δόξα Μανωλάδας με 3-1 και απώλεσε κάθε ελπίδα ανόδου στην Δ΄ Εθνική, εντούτοις το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι κάπως διαφορετικό αν...
Δεν συναντούσε μια εχθρική διαιτησία. Μια διαιτησία που αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι στο 28' και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ της Δόξα και ακόμα τα πάντα ήταν ανοιχτά. Ο αμυντικός (Λιούρης) βρήκε αντί τη μπάλα το πόδι του Γιώργου Αναλυτή, ωστόσο ο διαιτητής Νεοφυτίδης έκλεισε προκλητικά τα μάτια του.

Το πέναλτι που έδωσε στο 91' πάλι σε ανατροπή του Χρήστου Τζωρτζάτου και ενώ όλα είχαν κριθεί δεν «χρυσώνει το χάπι». Μάλιστα, ο Νεοφυτίδης προκάλεσε αρκετές φορές... σάλο διαμαρτυριών με τις αποφάσεις του, ενώ οι επόπτες έκοψαν αρκετά τετ α τετ με αμφιλεγόμενες αποφάσεις για οφσάιντ.
Επίσης τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν...
... ο Γιώργος Αναλυτής ευστοχούσε στις δύο φάσεις καρμπόν που βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Δόξας. Τα πλασέ του στο 78' και 83' πέρασαν ελάχιστα άουτ, από έναν παίκτη που έχει αποδείξει ότι μπορεί με κλειστά τα μάτια να βρει δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, μίλησε η εκτελεστική δεινότητα του σούπερ σκόρερ Μελετίδη, βρήκε δίχτυα πρώτα στο 23' με ένα χλιαρό, αλλά πονηρό σουτ από το ύψος της περιοχής και εν συνεχεία στο 53' όταν πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, πέρασε και τον Καλαφάτη και πλάσαρε σε κενό τέρμα.
Το τρίτο γκολ της Δόξας ήρθε στο 75', όταν από λάθος συνεννόηση Καλαφάτη – Αναλυτή Θ., ο Μιχαηλίδης έκλεψε τη μπάλα και μπήκε με αυτήν στα δίχτυα.

Το γκολ της τιμής για τα Διλινάτα ήρθε με πέναλτι στις καθυστερήσεις, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μηλιώνης.

ΔΙΛΙΝΑΤΑ: Καλαφάτης, Σκριβάνος (68' Κουσαθανάς), Αναλυτής Θ., Ζαίμι (84' Κύριος), Μανώλης, Σεμπάστιαν, Κατσούρης (61' Λάσκαρης), Τζωρτζάτος Δ., Αλαλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Μηλιώνης .
ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Τσάκωνας, Χαμουζάς, Χανιάς, Νταλάπας, Λιούρης, Λαγός, Μιχαηλίδης, Βουρλούμης, Μελετίδης (80' Δημητρακόπουλος Κ του Τ), Γραμματικόπουλος (84' Λάζαρης), Τόγιας (64' Δημητρακόπουλος Κ του Ι).