Άνετα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΝΟΑ!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 21:22

Άνετα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΝΟΑ!

Άνετη πρόκριση στη φάση των "16" στο Κύπελλο Ελλάδας, πήρε ο ΝΟΑ, ο οποίος επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΑΝΟ Γλυφάδας με 14-7.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς προηγήθηκε από το πρώτο ωκτάλεπτο με 6-0, δείχνοντας από την αρχή ότι έχει σκοπό να πάρει μία εύκολη πρόκριση, πράγμα που τελικά έπραξε. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Βαγγέλης Δουδέσης, Χαραλαμπόπουλος και Θωμάκος και από ένα οι Αναστασιάδης, Ραγκούνιτσα, Δάνδολος, Ανδρεάκος, Μπουρνάζος και Τραυλός.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ο ΝΟΑ θα υποδεχθεί στο κολυμβητήριο του Αργοστολίου τη Βουλιαγμένη για το πρωτάθλημα της Α1.


ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟA  7-14
(0-6, 2-3, 3-3, 2-2)
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Πουλιόπουλος, Αργυρακούλης 1, Λίτσας, Πετρόχειλος, Φωτίου 1, Χατζηαλέξης, Ορφανάκος 1, Λάζαρης, Δανδινόπουλος, Μπαχάς 1, Χρυσανθακόπουλος, Λομβάρδος 2, Καζάζης, Σπαντιδέας, Λάππας 1.
ΝΟΑ (Δημήτρης Κρητικός): Πλατίδης, Αναστασιάδης 1, Δουδέσης Βαγγ. 2, Ραγκούνιτσα 1, Θωμάκος 2, Δάνδολος 1, Ανδρεάκος 1, Κατσιγιάννης 2, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Ντότσικας, Σαλάχας, Τραυλός 1.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μικεδάκης

Εν τω μεταξύ, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΝΟΑ ευχαριστεί τον υφυπουργό Πέτρο Αλιβιζάτο για την συμπαράσταση:  «Μετά την άνοδο της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και γνωρίζοντας τον άθλο μας στους τοπικούς παράγοντες και  στην κοινωνία γενικότερα, η προσπάθειά μας βρήκε ανταπόκριση.

        Αυτή η ιστορική πράξη που καταφέραμε , ομάδα της Κεφαλλονιάς να βρίσκεται στην  Α1 Εθνική Κατηγορία και σε γενομένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Αλιβιζάτο Πέτρο μάς έδωσε το κίνητρο και  καταθέσαμε αίτημα για να χρηματοδοτηθούμε  ώστε να βελτιώσουμε έργα εγκαταστάσεων μας τα οποία είναι χρήσιμα για την ομάδα υδατοσφαίρισης αλλά και γενικά υποδομής του Ομίλου μας.

Η ανταπόκριση του Υφυπουργού μας ήταν άμεση.  Κατανοώντας τη νίκη αυτή και νοιώθοντας υπερήφανος που η Κεφαλλονιά στον αθλητισμό  ακούγεται ξανά στο πανελλήνιο, όπως με την Ολυμπιονίκη μας Πολλάτου, προώθησε το θέμα μας στον Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. με αποτέλεσμα να εγκριθεί το ποσό των 16.000,00 ευρώ με το οποίο θα υλοποιήσουμε τις προαναφερόμενες ανάγκες.
       

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό μας κ. Αλιβιζάτο Πέτρο για την επαναλαμβανόμενη συμπαράσταση προς τον Όμιλό μας  και για τις ενέργειες που έπραξε σε συνεργασία με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνο , να υλοποιηθεί το αίτημα.
        Συγχαίρουμε και τους δύο για την καλή συνεργασία που έδειξαν επ' ωφελεία του Κεφαλονίτικου αθλητισμού μας.