Ελπίδες Κεφαλονιάς: 1η Ημερίδα Καλαθοσφαίρισης με Γιάννη Καλαμπόκη και Γιώργο Παπαδόπουλο στο κλειστό Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 18:20

Ελπίδες Κεφαλονιάς: 1η Ημερίδα Καλαθοσφαίρισης με Γιάννη Καλαμπόκη και Γιώργο Παπαδόπουλο στο κλειστό Αργοστολίου

Στις 27/4 

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της 1ης Ημερίδας καλαθοσφαίρισης στο νησί, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Γιάννη Καλαμπόκη και Κώστα Παπαδόπουλο....., δυο ανθρώπους με μεγάλη διαδρομή στο χώρο του αθλήματος...!!!

Ο Γιάννης Καλαμπόκης υπήρξε διεθνής καλαθοσφαιριστής, που αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος και άλλες..... Το 2009, κατέκτησε με την Εθνική ομάδα το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας...

Τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Εθνική Ανδρών και πρώτος προπονητής στην Εθνική ομάδα Παίδων.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος υπήρξε προπονητής της Εθνικής Παίδων από το 2016 έως το 2020 και πλέον έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας Νέων. Ήταν ένας εκ των βοηθών του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική Ανδρών .

Έχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομών πολλών Σωματείων, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ηλυσιακός και άλλων, έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους.

Σίγουρα θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του νησιού μας…!!! Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής.

Σας περιμένουμε όλους!!!

ΑΣΚ Ελπίδες Κεφαλονιάς

ikk poster v6kalampokis giannis ethniki paidonpapadopoulos




00 inkefalonia general ad 300X250