Δικαίωση του Δήμου Αργοστολίου για την πέργκολα στην παραλιακή - Συνεχίζεται η ανάπλαση

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 00:36

Δικαίωση του Δήμου Αργοστολίου για την πέργκολα στην παραλιακή - Συνεχίζεται η ανάπλαση

Μεγάλη δικαίωση του Δήμου Αργοστολίου στη διένεξη που είχε προκύψει με την οικογένεια Αραβαντινού για το ζήτημα της κατεδάφισης της πέργκολας στο ομώνυμο οπωροπωλείο της παραλιακής Αργοστολίου, λόγω των έργων ανάπλασης.

Με την απόφαση Ν6/2024, που επιδόθηκε σήμερα στο Δήμο, το Διοικητικό Εφετείο Πατρών , απέρριψε την αίτηση της οικογένειας για μπλοκάρισμα της κατεδάφισης, αναγνωρίζοντας την υπερίσχυση του δημοσίου συμφέροντος.

Στην επιχειρηματολογία του , το Δικαστήριο υποστηρίζει ότι η βλάβη η οποία θα υποστεί η επιχείρηση , λόγω της αδυναμίας χρήσης του εξωτερικού χώρου, δεν υπερισχύει έναντι των λόγων δημοσίου συμφέροντος για απρόσκοπτη και ελεύθερη χρήση και απόλαυση των κοινόχρηστων χώρων από τους πολίτες.

Η εν λόγω απόφαση, η οποία είναι τελεσίδικη, ουσιαστικά και με τη βούλα του Δικαστηρίου, επιβεβαιώνει ότι η επιχειρηματολογία του Δήμου Αργοστολίου, μέσω της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, του χειρισμού από τις τεχνικές υπηρεσίες, αλλά και όσων δημόσια υποστηρίζονταν από τον Δήμαρχο κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, ήταν απόλυτα ορθή , σύννομη, αληθή και καλά μελετημένη.

Από το περιβάλλον του Δημάρχου εκφράζεται ικανοποίηση για την εν λόγω απόφαση και υπογραμμίζεται η αποφασιστική διάθεση η πόλη να γυρίσει ολοκληρωτικά σελίδα ώστε να διαμορφωθεί το Αργοστόλι του μέλλοντος , προς όφελος των δημοτών.

Unknown Page 2Unknown Page 3Unknown Page 4Unknown Page 5Unknown Page 6Unknown Page 7




00 inkefalonia general ad 300X250