Θέμης Βαλσαμής στον Inkefalonia.gr: "Παράτυπη η απόφαση της ΓΓ Αθλητισμού να παύσει την διοίκηση της ΕΠΣΚΙ - Θα την προσβάλουμε νομικά" - Τι αφορά η υπόθεση

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 17:22

Θέμης Βαλσαμής στον Inkefalonia.gr: "Παράτυπη η απόφαση της ΓΓ Αθλητισμού να παύσει την διοίκηση της ΕΠΣΚΙ - Θα την προσβάλουμε νομικά" - Τι αφορά η υπόθεση

"Αναταράξεις" στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, φέρνει η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να παύσει ξαφνικά το ΔΣ της ΕΠΣΚΙ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής μίλησε στον Γιώργο Χαλαβαζή και τον Inkefalonia.gr σχετικά με την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή όλων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Κεφαλονιάς.

«Μετά από καταγγελία που έχει γίνει, ουσιαστικά η επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αποφάσισε την παύση της διοίκησης της ΕΠΣΚΙ, παράτυπα κατά την γνώμη την δική μας, διότι αυτή η υπόθεση είναι αυτή την στιγμή στα δικαστήρια και εκκρεμούν οι αποφάσεις.

Η υπόθεση αφορά την συμμετοχή ενός σωματείου στις εκλογές της ΕΠΣΚΙ τον Ιούνιο του 2022, το οποίο σωματείο είχε όλα τα νόμιμα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ήταν αναρτημένο στο Μητρώο, είχε εγκριθεί και η συμμετοχή του στις εκλογές από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μετά από καταγγελία, τώρα η επιτροπή της ΓΓ Αθλητισμού, αποφάσισε ότι δεν είναι σωστή η συμμετοχή, διότι δεν είχε λάβει μέρος σε δύο χρονιές από τις τρεις πριν τις εκλογές, όπως ορίζει ο νόμος και είχε λάβει μόνο μία. Εδώ πρέπει να πούμε ότι οι δύο χρονιές που δεν συμμετείχε το συγκεκριμένο σωματείο, ήταν οι χρονιές της Πανδημίας, που είχαν διακοπεί όλα τα πρωταθλήματα.

Αυτή την στιγμή δεν θα διεξαχθεί καμία ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Κεφαλονιά και ούτε η σχολή προπονητών που ήταν να λάβει χώρα στο νησί. Εμείς θα προχωρήσουμε νομικά στην προσβολή της απόφασης της επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας.

Αυτή η απόφαση δεν έχει καμία σχέση με την λειτουργία στα γήπεδα, ούτε αφορά την ύπαρξη απινιδωτών στα γήπεδα της Κεφαλονιάς» ήταν τα λόγια του κ. Βαλσαμή.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250