Ο πρόεδρος του ΝΕΟΛ στον COSMOS 96,5: «Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα, αλλά έχουμε υψηλούς στόχους» - Τι αναφέρει για την συναυλία της Μαρίζας Ρίζου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 12:23

Ο πρόεδρος  του ΝΕΟΛ στον COSMOS 96,5: «Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα, αλλά έχουμε υψηλούς στόχους» - Τι αναφέρει για την συναυλία της Μαρίζας Ρίζου

Ο πρόεδρος του ΝΕΟΛ Βαγγέλης Βολτέρας  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την ομάδα, τις δράσεις , για τη νέα αγωνιστική σεζόν αλλά και για την στήριξη του κόσμου.

«Έχουμε την στοιχειώδη οργάνωση, που πρέπει να έχει μια ομάδα για να μπορέσει να σωστά προετοιμασμένη και να προχωρήσει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η ομάδα είναι στην Β’ Εθνική, κάτι που λίγο πολύ δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Πάνω από την κατηγορία που παίζουμε, υπάρχουν άλλες δύο, άρα οι απαιτήσεις – ακόμα και οι οργανωτικές – είναι υψηλές».

Στόχοι ομάδας: «Οι στόχοι πάντα είναι σχετικοί. Ότι και να συμβαίνει είμαστε νεοφώτιστη ομάδα. Ο στόχος είναι να έχουμε μια καλή οργάνωση, πλήρη ομάδα, κόσμο στο γήπεδο, υποστήριξη από την κοινωνία και μια διοίκηση που να είναι κοντά στο σύνολο αυτό.  Αυτός είναι ο στόχος. Αν όλα αυτά τα πετύχεις, τόσο πιο υψηλός θα είναι ο στόχος σου. Δεν ανέφερα την οικονομική στήριξη που πρέπει να υπάρχει, αλλά είναι το πρωτεύον και το καταλαβαίνουν όλοι. Όλα όσα είπαμε, προϋποθέτουν μια οικονομική στήριξη, η οποία, για την ώρα, υπάρχει».

Στήριξη του κόσμου: «Η αλήθεια είναι ότι την  τελευταία χρονιά η στήριξη του κόσμου ήταν μειωμένη, αλλά δεν ευθύνεται ο κόσμος γι’ αυτό. Έχει να κάνει με τις συγκυρίες των ασθενειών και με όλων αυτών των προβλημάτων που ο κόσμος φοβάται και ανησυχεί».

Συναυλία Μαρίζας Ρίζου και άλλες δράσεις: «Την Πέμπτη 18 Αυγούστου έχουμε μια κεντρική συναυλία, με την Μαρίζα Ρίζου, η οποία είναι γνωστή σε ευρύ κοινό και μέσα από αυτή τη συναυλία, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα πρώτα έξοδα για την ομάδα. Η επιτυχία αυτής της συναυλίας θα σημαίνει πολλά για εμάς και πιστεύω ότι θα έχουμε επιτυχία και καλούμε τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει την συναυλία. Για φέτος δεν θα έχουμε άλλες συναυλίες. Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να οργανώσουμε κάποιες μικρές τοπικές εκδηλώσεις, αλλά αυτή είναι η κεντρική μας».

Εισιτήρια διαρκείας και ενδιαφέρον του κόσμου: «Ο ΝΕΟΛ διαθέτει εισιτήρια διαρκείας, αλλά δεν μπορείς να ζητάς τα πάντα από τον ίδιο κόσμο. Δηλαδή, είχαμε μια συναυλία με τον Μπαρμπάτη, έχουμε με την Μαρίζα Ρίζου και μετά θα μοιράσουμε σε όλη την Κεφαλονιά τα διαρκείας…».

«Ενδιαφέρον στήριξης υπάρχει από όλη την Κεφαλονιά, δεν έχουμε παράπονο. Έχει ως κύριο κορμό το Ληξούρι, αλλά αν κάποιος δει τους χορηγούς θα καταλάβει και θα δει ότι υπάρχει στήριξη από όλη την Κεφαλονιά. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος  αναγνωρίζει τον ΝΕΟΛ».

Μήνυμα προς τους φιλάθλους: «Για αυτή τη χρονιά, αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο είναι – επειδή έγιναν αλλαγές στην ομάδα – ο κόσμος να δείξει υπομονή. Οι ομάδες δεν στήνονται από την μια μέρα στην άλλη. Εμείς τι λέμε; Σε αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει – έχει κλείσει προπονητή, γυμναστή, ρόστερ – ζητάμε ο κόσμος να συμμετάσχει ενεργά στους αγώνες και να έχει υπομονή μέχρι το τέλος».

«Και ο Δήμος Ληξουρίου βοηθάει. Έχουμε ένα γήπεδο στολίδι, το οποίο είναι στην ευθύνη του Δήμου. Επίσης, έχουμε βοήθεια και από την Περιφέρεια. Και στην συναυλία που διοργανώνουμε και σε άλλες δράσεις. Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Έχουμε μια πολύ μεγάλη υποστήριξη, που μπορεί να μην είναι η καλύτερη αλλά είμαστε ικανοποιημένοι»

«Έχουμε μια μεγάλη ευθύνη την οποία την γνωρίζουμε. Εκπροσωπούμε την Κεφαλονιά στην Β’ Εθνική – και το επίπεδο είναι υψηλό -. Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά αν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο και να κάνουμε περισσότερα για αυτή την ομάδα, ας το κάνουμε».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250