Πέρασαν στην επόμενη φάση των Μικτών Παναθηναϊκού, όλοι οι παίκτες της Ακαδημίας Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 15:10

Πέρασαν στην επόμενη φάση των Μικτών Παναθηναϊκού, όλοι οι παίκτες της Ακαδημίας Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς (εικόνες)

Από τις πιο αξιόλογες εμφανίσεις στην αξιολόγηση των Μικτών του Παναθηναϊκου είχαν οι παίκτες της Ακαδημίας Παναθηναϊκου Κεφαλονιάς. Ο υπεύθυνος της σχολής κ. Τακης Φωης ανέλαβε χρέη προπονητή για την Μικτή Κ12 και Κ14 στη δεύτερη φάση της συνάντησης. Όλοι οι αθλητές της Κεφαλλονιάς αγόρια και κορίτσια πέρασαν στην επόμενη φάση (Απρίλιο του 2022) για την ένταξη στις Μικτές Παναθηναϊκου οι οποίες θα συμμετέχουν σε τουρνουά του Εξωτερικού το καλοκαίρι.

Δείτε τι δήλωσε ο υπεύθυνος Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιώτης Παναγουτσος που είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Κεφαλλονιά στην Χριστουγεννιατικη γιορτή της Ακαδημίας.

"Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση αξιολόγησης-συνάντησης των μικτών ομάδων του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού, η οποία διεξήχθη το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου υπό πραγματικά δύσκολες συνθήκες. 

? Ως Υπεύθυνος των σχολών Δυτικής Ελλάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους μικρούς αθλητές για την εμπιστοσύνη και την υπευθυνότητα που έδειξαν, καθώς επίσης και τους προπονητές όλων των σχολών, οι οποίοι πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν μέσα σε συνθήκες που δεν σου επιτρέπουν την επιθυμητή ενασχόληση και απόλυτη προσήλωση σε αυτό που αγαπάς.

? Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω στους γονείς των αθλητών για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη τους σε όλο αυτό το εγχείρημα. Αποτελεί τεράστια ευθύνη και απίστευτη πηγή δύναμης να σου εμπιστεύονται τόσοι γονείς τα παιδιά τους.

? Τα κέρδη που αποκομίσαμε είναι πολλαπλά και θα φανούν σταδιακά στο μέλλον. Μα το σημαντικότερο όλων είναι αυτό το μπόλιασμα και οι αληθινές σχέσεις φιλίας, ομαδικότητας και συνεργασίας που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται όλο αυτό το διάστημα ανάμεσα στους μικρούς αθλητές και στα μέλη των σχολών του δικτύου.

? Συνεχίζουμε με αγάπη και υπευθυνότητα τις δράσεις μας και περιμένουμε μαζί μας και τους υπόλοιπους αθλητές μας που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν, ευελπιστώντας σε πολύ καλύτερες μέρες.

Καλή δύναμη στην συνέχεια που απαιτείται από όλους μας . PAO Soccer Schools by SPORTteam"

IMG 2445IMG 2502IMG 2517


Ετικέτες: