Ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος στον COSMOS 96,5 : "Μικρόβιο" η Άρση Βαρών – Ποιος είναι ο επόμενος του στόχος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 19:41

Ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος στον COSMOS 96,5 : "Μικρόβιο" η Άρση Βαρών – Ποιος είναι ο επόμενος του στόχος

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μίλησε ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος μετά την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε  Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών & Νέων που διεξήχθη στο Λουτράκι, που είχε ως αποτέλεσμα και την κατάκτηση 6 χρυσών μεταλλίων.

«Αισθάνομαι αρκετά χαρούμενος. Ήταν μια καλή επιτυχία αλλά τώρα κοιτάμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχω να ανταγωνιστώ πλέον άνδρες όλων των ηλικιών και είναι αρκετά δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε μια καλή θέση. Έχω και τον προπονητή μου, που πάντα με στηρίζει».

«Η κατηγόρια στην οποία ανήκω (102 κιλά) είναι μαζί με την κατηγορία των 96 κιλών, κατηγορίες που σηκώνουν πολλά βάρη. Είναι δύσκολο να διατηρείσαι πάντα στην κατηγορία σου, πρέπει να συνδυάζεις προπόνηση και διατροφή, ακόμα και τις ώρες του ύπνου σου πρέπει να προσέχεις».

«Εμάς σαν οικογένεια μας τράβηξε η Άρση Βαρών. Μας ξεκίνησε ο πατέρας μου, πιο πολύ στην πλάκα και μετά μπήκε το μικρόβιο μέσα μας και δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε. Τώρα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξεκινάει 10 Δεκεμβρίου και τελειώνει 15 Δεκεμβρίου και αυτή τη φορά θα αλλάξω κατηγορία και θα είμαι στα 96 κιλά». 




00 inkefalonia general ad 300X250