ΝΕΟΛ: Οδηγίες για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 12:15

ΝΕΟΛ: Οδηγίες για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο

Η ώρα για την επιστροφή των φιλάθλων μας στο γήπεδο έφτασε! Στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 17/10 στη 13:00, οι φίλοι του ΝΕΟΛ θα πάρουν μετά από ενάμιση χρόνο ξανά τη θέση τους στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου Ληξουρίου.

Η Διοίκηση του Συλλόγου επισημαίνει στους φιλάθλους της πως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας:

- Οι ενήλικες φίλαθλοι οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

- Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, είτε με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού. Όσον αφορά στους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών, επιτρέπεται η είσοδός τους και με αρνητικό self – test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

- Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.

- Όλοι οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο, θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

- Λόγω του απαιτούμενου ελέγχου, οι φίλαθλοι (ιδιαίτερα όσοι είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας) θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αγώνα, καθώς η πληρότητα του Κλειστού Γυμναστήριου Ληξουρίου δεν θα ξεπερνά το 60% (δηλαδή, τα 300 άτομα).

Σε περίπτωση τροποποίησης της νομοθεσίας, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την τήρηση των μέτρων.

Το ΔΣ του ΝΕΟΛ




00 inkefalonia general ad 300X250