Η Βάσω Βουτσινά για τους εμβολιασμούς: "Όχι Καίσαρα, οι μελλοθάνατοι δεν σε χαιρετούν"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 16:57

Η Βάσω Βουτσινά για τους εμβολιασμούς: "Όχι Καίσαρα, οι μελλοθάνατοι δεν σε χαιρετούν"

 Εμβολιάστηκα κατά του νέου ιού ....όχι από τους πρώτους, μα ούτε και από τους τελευταίους υγειονομικούς.

Όχι γιατί μου επιβλήθηκε, αλλά γιατί αφού μέτρησα όλες τις παραμέτρους αποφάσισα μόνη μου ότι πρέπει να εμβολιαστώ.

Άλλωστε, αυτή μου η απόφαση συμβαδίζει και απορρέει και από το ίδιο το σύνταγμα, το οποίο μου κατοχυρώνει το δικαίωμά μου στην αυτοδιαχείριση της υγείας μου.

Για τον παραπάνω λόγο θεωρώ αυτονόητη την απόφαση συναδέλφων και συνανθρώπων μου ,οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν για οποιουσδήποτε λόγους ή... για κανέναν λόγο.

Αρνούμαι όμως να δεχτώ την απόφαση του κράτους (το οποίο υποχρεούται να προστατεύει τους πολίτες του με τον καλύτερο τρόπο ) να διαχωρίζει και επίσημα, γιατί στην πράξη αυτό αποτελεί τον κανόνα, πόσοι και ποιοι θα ζήσουν ή θα πεθάνουν, και αυτό μέσα από την πρακτική του να καλύψει με το φάρμακο των μονοκλωνικών αντισωμάτων ,κατά του νέου ιού ,τους ελάχιστους και εκλεκτούς του και όχι ΟΛΟΥΣ τους πολίτες τους όπως οφείλει. Φάρμακο που δεν είναι τυχαίο ότι η διανομή του ελέγχεται πλήρως από την κομισιόν και για την ώρα δίνεται ως θεραπεία στην εξουσιαστική ελίτ της Ελλάδος.

Κατ' εμέ λοιπόν ,η μεταβίβαση από την κυβέρνηση , της ευθύνης για την δημόσια υγεία στους επαγγελματίες της υγείας αλλά και στους πολίτες που δεν εμβολιάζονται ,αλλά και η επιλογή από αυτήν στο ποιοι θα ζήσουν και ποιοι όχι , είναι όχι μόνο εγκληματική ,ανήθικη και εκδικητική πρακτική ,αλλά και ενδεικτική της πορείας που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα σε ότι αφορά την δημόσια υγεία και όχι μόνο.

Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα καλύτερο από κυβερνήσεις που κουρέλιασαν και κουρελιάζουν το σύνταγμα, καθιστώντας την Ελλάδα προτεκτοράτο ,μπανανία ή όπως αλλιώς θέλετε ,που δεν μπορεί να έχει λόγο για οτιδήποτε αφορά τους πολίτες της.

Ενδεικτικό και <<λαμπρό >> παράδειγμα των παραπάνω , αποτελεί η κατάσχεση από την Γερμανία transit ελληνικού φαρμακευτικού υλικού ,προερχόμενο από Κίνα , χωρίς καμία αντίδραση από τη θιγόμενη χώρα , γιατί πολύ απλά είμαστε στοιχεία της αποικίας τους.

Με ποιο δικαίωμα και με πόσο θράσος η κυβέρνηση ,προσπαθεί να επιβάλλει τον εμβολιασμό στους υγειονομικούς, και όχι μόνο, τους οποίους αφού ανέβασε στον<< Όλυμπο >>ως ήρωες ημίθεους ,τώρα τους κατεβάζει στα <<τάρταρα>> ως άλλους εγκληματίες ,υπεύθυνους για ότι κακό συμβαίνει στην δημόσια υγεία, και στην παρούσα φάση ως διασπορείς του νέου ιού?

Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι τα χειρότερα σε ό,τι αφορά την δημόσια υγειά είναι μπροστά μας ,είναι πολλά και βέβαια δεν φέρουμε εμείς ευθύνη για αυτά;

Μας υποτιμούν ευθέως.

Μας θεωρούν υπηκόους και όχι πολίτες.

Θεωρούν ότι η ζωή μας δεν αξίζει ούτε όσο κοστίζει μια θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων .

Δεν μας αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Γιατί την δεχόμαστε;

Γιατί κοινωνίες του εικοστού πρώτου αιώνα μοιάζουν απελπιστικά με αυτές που περιέγραφε ο Κάρολος Ντίκενς ,150 χρόνια πριν;

Πως γίνεται να δεχόμαστε ότι το κράτος που ακριβοπληρώνουμε για να μας προστατεύει , επιλεκτικά και <<μονοδρομικά >>κάνει διαχωρισμό των πολιτών του;

Πως μπορούμε να δεχόμαστε να λειτουργούμε ως εξιλαστήρια θύματα απάνθρωπων πολιτικών και να μας μεταβιβάζονται ευθύνες που καμιά σχέση δεν έχουμε με αυτές και ταυτόχρονα εκδικητικά να οδηγούμαστε σε θάνατο από πείνα (στερήσεις μισθών σε αναγκαστικές άνευ αποδοχών άδειες των μη εμβολιασμένων υγειονομικών) ,όχι μόνο δικό μας αλλά και των οικογενειών μας ,γιατί πολύ άπλα θέλουμε να αυτοδιαχειριστούμε την υγεία μας;

ΤΩΡΑ δώστε πρόσβαση στο φάρμακο (που έχετε για τους λίγους) ,σε όλους τους πολίτες .

ΤΩΡΑ  Αφήστε τους υγειονομικούς να κάνουν τη δουλειά τους (όπως την έκανα προτάσσοντας την υγεία των πολιτών και όχι την δική τους, όπως κάνατε εσείς κλεισμένοι στην ασφάλεια των πολυτελών γραφείων και σπιτιών σας) και προστατέψετε τους δίνοντας τους την θεραπεία των μονοκλωνικών (πρακτική που ήδη εφαρμόζεται στις ΗΠΑ).

ΤΩΡΑ διορίστε μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία ,γιατί σε ένα χρόνο από τώρα που θα λήξει η σύμβαση των χιλιάδων επικουρικών εργαζομένων σε αυτά ,η Ελλάδα θα είναι γεμάτη με άδεια νοσοκομεία κτίρια -κουφάρια που το μόνο που θα έχετε φροντίσει να λειτουργεί σε αυτά θα είναι τα ψυγεία των νεκροτομείων τους για να μπαίνουν μέσα οι νεκροί ,που εσείς με τις πολιτικές σας θα έχετε οδηγήσει στο θάνατο.

 

ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙΣΑΡΑ.

ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Βάσω Βουτσινά