Τι απαντά ο Φώτης Αυγουστάτος για τη φημολογούμενη εμπλοκή του στα πολιτικά δρώμενα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 15:08

Τι απαντά ο Φώτης Αυγουστάτος για τη φημολογούμενη εμπλοκή του στα πολιτικά δρώμενα

Με αφορμή πρόσφατες αναρτήσεις σε τοπικά ηλεκτρονικά μέσα και την αναφερόμενη εμπλοκή μου στα πολιτικά δρώμενα του τόπου οφείλω ξεκάθαρα να αναφέρω τα εξής :

Είμαι και νιώθω ενεργός πολίτης , ενδιαφέρομαι για την κοινωνία , τα παιδιά μας και τον τόπο μου.

Η καθημερινή συναναστροφή μου με πολλούς από εσας και νιωθοντας κομμάτι σας, με ώθησε τα τελευταία χρόνια να τοποθετούμαι δημοσίως στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με διάφορα ζητήματα και προβληματισμους κοινωνικού , υγειονομικού , τοπικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Μέσα από τις τοποθετήσεις μου συχνά προβάλει η ανησυχία ,η αγωνια ,η γκρίνια ,το παράπονο αλλά πάντα προσπαθώ να προτείνω όσο μπορώ λύσεις και προτάσεις.

Από την άλλη μεριά ο βασικός μου ρόλος στην τοπική μας κοινωνία ήταν και είναι αυτός του γιατρού ,γι αυτό και πάντα υπογράφω ως μαιευτηρας γυναικολογος.

Θεωρώ ότι όσα έχω ζήσει και ελπίζω να ζήσω μέσα από την ιατρική με γεμίζουν απολυτα ως άνθρωπο και το εισπράττω καθημερινά από τον καθένα σας.

Ως προς την πολιτική θεωρώ ότι είναι ένα δύσβατο μονοπάτι που για να φέρει τα αποτελέσματα που όλοι θελουμε απαιτεί πραγματικά χαρισματικούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους.

Σέβομαι όλους όσους έχουν εμπλακεί στην πολιτική αλλά ο σεβασμός αυτος δεν συνοδεύεται πάντα με εκτίμηση.

Με την πολιτικη δεν έχω μέχρι σήμερα ασχοληθει παρά τις οποιες προτάσεις είχα γιατί ο καθένας μας στη ζωή του και κάθε στιγμή ,θέτει προτεραιότητες.

Δηλώνω και θέλω να ξέρετε πως αν και οποτε προκύψει θέμα εμπλοκής μου στην πολιτικη θα το μάθετε απευθείας από εμένα με ειλικρίνεια όπως κάνω πάντοτε.

Μέχρι τότε είμαι και θα είμαι για όλους σας ο συμπολίτης σας γυναικολογος, Φωτης Αυγουστατος.