Μάκης Βαλλιανάτος: Ερώτηση προς τον Βουλευτή για τους Δασικούς χάρτες

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 11:47

Μάκης Βαλλιανάτος: Ερώτηση προς τον Βουλευτή για τους Δασικούς χάρτες

Ερώτηση προς Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης  κον Παναγή  Καππάτο

Κύριε Καππάτε  αν αφαιρέσουμε τις γιορτές  μερικές μέρες μείνανε για την εκπνοή της προθεσμίας των αντιρρήσεων επί των αναρτημένων δασικών χαρτών  Τι κάνουμε; Τι θα γίνει; Εσύ τι κάνεις; Οι Κρητικοί και Δωδεκανήσιοι κάτι κάνουν... Εμείς; Μην μου απαντήσεις ότι θα δοθεί παράταση μπορεί και Ναι μπορεί και Όχι.  Εγώ και χιλιάδες συμπολίτες μας  ΜΙΑ και Μόνο ΜΙΑ απάντηση θέλουμε από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης μας (εδώ είμαστε όλοι στο ίδιο καζάνι, Αριστεροί, Δεξιοί, Κεντρώοι,  Εξωγήινοι κτλ).

Η ερώτηση είναι θα εφαρμόσει πρώτα η κυβέρνηση ( που παρανομεί)  και θα διαταχθεί η διοίκηση να εφαρμόσει επιτελούς το ΝΌΜΟ το Αρθρο 62 του Νόμου περί Δασών, που ρητά και Ξεκάθαρα Ορίζει ότι στα Επτάνησα δεν ΙΣΧΥΕΙ το Τεκμήριο του Δημοσίου επί Ιδιωτικών Περιουσιών, δηλαδή εκείνο το ( Είναι Δασικής μορφής και ως εκ τούτου  διαχειρίζεται ως Δημόσιο) . Εξηγείται  ότι  το  Δημόσιο Πρέπει να αποδείξει ότι έχει τίτλους ιδιοκτησίας επί ακινήτων και όχι ο Νόμιμος Ιδιοκτήτης που Παράνομα εξωθείται από το ίδιο του το Κράτος να καταφύγει στα πολυέξοδα και χρονοβόρα Δικαστήρια για να πάρει την περιουσία της Οικογένειας και των Προγόνων του Πίσω. Κύριε  Καππάτε θα συμφωνήσεις και Εσύ νομίζω ότι το Κράτος Θα πρέπει να μας ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ και ΌΧΙ να μας ΛΗΣΤΕΎΕΙ.

Λοιπόν Κύριε Βουλευτή...  Η ερώτηση είναι  ΜΙΑ θα Εφαρμοστεί ο Νόμος και το άρθρο 62 ( υπάρχουν δεκάδες δεδικασμένες αποφάσεις από 2βαθμια Δικαστήρια και Σ.Τ.Ε Αποφάσεις. Γιατί εσκεμμένα παραβλέπονται;). Πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνεται τέτοια Αδικία Κράτους, με εργαλείο την Διοίκησή του,να Ληστεύει και ταλαιπωρεί τους Πολίτες του Προσπαθώντας να τους δημεύσει τις περιουσίες τους και να μην μπορούν να τις μεταβιβάσουν στα Παιδιά τους. Κύριε Βουλευτά πως θα ζήσουμε Χωρίς την Γη μας; Πως θα εισπράξει φόρους το Κράτος όταν δεν έχουμε Τίποτα; Με ποια όρεξη θα δουλέψουμε για την Ανάπτυξη και Για ποια Πατρίδα θα πολεμήσουμε, πχ  για την Κυριαρχία της όταν Εμείς και τα Παιδιά μας δεν ΈΧΟΥΜΕ ΤΊΠΟΤΑ να προστατεύσουμε.
Σε Παρακαλώ Απάντησε Μας που Βρισκόμαστε γιατι θα κλαίμε αλλά θα είναι ΑΡΓΆ…

Φιλικά. Σε Χαιρετώ
Μάκης Βαλλιανάτος

thumb