Βαγγέλης Τζέλλας : Πρόταση δημιουργίας ομάδας δράσης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 14:03

Βαγγέλης Τζέλλας : Πρόταση δημιουργίας ομάδας δράσης

Προτείνω την δημιουργία ομάδας δράσης, η οποία θα έχει καθαρά συντονιστικό σκοπό που κάθε φορά θα αλλάζει πρόσωπα, ο καθένας θα θέτει ένα θέμα προς συζήτηση με παρουσία ακροατηρίου όπου θα γίνονται δεκτές οι εισηγήσεις από συμπολίτες μας σε διάφορα κοινωνικά θέματα που αφορούν την πόλη σε όλα τα επίπεδα. Όλοι να λειτουργούν ως εκπρόσωποι της σύγχρονης ελληνικής διανόησης, πολιτικοί, δημοσιογράφοι των τοπικών ιστότοπων, εκπαιδευτικοί, πολίτες και άλλοι, να υποστηρίζουν ζωντανά διαφορετικές και ανατρεπτικές απόψεις, αναζητώντας την ανοχή και τη σύνθεση ως μονόδρομο προόδου για την πόλη μας.

Οι προτάσεις να βιντεοσκοπούνται και να αναρτώνται στους ιστότοπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης στο διαδίκτυο για την πλήρη ενημέρωση ακόμα και αυτών που θα αδυνατούν να παραβρίσκονται στις συζητήσεις. Σκοπός είναι να συζητήσει ή για βρει νέους και εποικοδομητικούς τρόπους για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση. Που απευθύνεται: Στο κέντρο σκέψης, σε άτομα που σκέφτονται, δρουν, αντιδρούν, ακούνε, επιτρέπουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και διαμόρφωσης ιδεολογιών.

Πιστεύω ως είναι καιρός κάποια πράγματα, θέσεις, να βρουν την πραγματική θέση. Είμαι στην διάθεση όποιων θέλουν να προβούν σε αυτό το εγχείρημα με προτάσεις λειτουργίας, σκέψεις και ιδέες για την υλοποίηση τους. Θεωρώ ότι η πόλη μας έχει ανάγκη από ανατρεπτικές σκέψεις και δράσεις ώστε να την κάνουμε καλύτερη, αυτήν, και την λειτουργία μας ως ενεργά μέλη αυτής της κοινωνίας