Σχόλιο για τη βράβευση του Λούκα Νιφοράτου και η απάντηση του Προέδρου του ΝΟΑ (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 13:38

Σχόλιο για τη βράβευση του Λούκα Νιφοράτου και η απάντηση του Προέδρου του ΝΟΑ (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

Δημοσιεύομε μήνυμα κατοίκων της περιοχής «Πλάκας» Αργοστολίου με αφορμή τη βράβευση του Προέδρου του ΝΟΑ Λούκα Νιφοράτου από το καθηγητή Ηλία Μπεριάτο

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στο μέσο Αργοστολιώτη και πιο πολύ στους κατοίκους που διαμένουμε στην περιοχή Πλάκας Αργοστολίου, η βράβευση του Προέδρου του ΝΟΑ από τον καθηγητή Χωροταξίας, συμπατριώτη μας κ. Ηλία Μπεριάτο.
Αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν ένας διακεκριμένος πανεπιστημιακός καθηγητής να βραβεύει και να επιβραβεύει αμφιλεγόμενες καταστάσεις στην ταλαιπωρημένη πόλη μας. Τη στιγμή που διερευνάται από τη δικαιοσύνη και τις αρμόδιες υπηρεσίες το σύννομο ή το άνομο, το νόμιμο ή το αυθαίρετο, το θεμιτό ή το αθέμιτο, για μια σειρά κατασκευών από γκαράζ, μπάρμπεκιου, κοτέτσια, κοντέινερς, συνεργεία επισκευής –συντήρησης σκαφών, συρματοπεριφράξεις και πολλά άλλα. Τη στιγμή που ο αιγιαλός και το περιβάλλον στενάζουν...
Την ώρα που γίνονται όλα αυτά, κάποιοι προσφέρουν ηθικές ανταμοιβές αμφιβόλου ηθικής υπόστασης.

Σε ένα συμπόσιο για τη θαλάσσια χωροταξία, βραβεύουμε τα ελεγκτέα επί του αιγιαλού και της θαλάσσης; Οξύμωρο και τραγικό.

Η θαλάσσια χωροταξία του κ. Μπεριάτου εφαρμόζεται μόνο στους κακόμοιρους ψαράδες, στους ψαροντουφεκάδες και στους λουόμενους. Όταν, περί «επιφανών» Κεφαλλήνων ανδρών ο λόγος, ισχύουν άλλοι νόμοι!
Οφείλετε να τοποθετηθείτε δημόσια για την κατάσταση στην περιοχή της Πλάκας κ. Μπεριάτε. Έχετε το σθένος να το κάνετε; Έχετε το ανάστημα να πείτε δημόσια την άποψή σας;

Επιτέλους, όχι όλα θυσία στο βωμό του παλαιοκαμματισμού και της μικροπολιτικής σκοπιμότητας;

Τι νόημα έχουν τα συνέδρια;

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

  • Η Απάντηση του Προέδρου του ΝΟΑ

Οι αστειότητες  των «μαϊμούδων» που «κυνηγάνε» το  Ν.Ο.Α. μου προκαλούν μόνο γέλωτα…

Χωρίς φυσικά να νιώθω καμία ανάγκη να «απολογηθώ» στις «μαϊμούδες» που, μη έχοντας κάτι άλλο να ασχοληθούν στην ζωή τους, «κυνηγάνε» το ιστορικό Σωματείο του Ν.Ο.Α. , θα σημειώσω τα κάτωθι απλά και μόνο για να μην  θεωρήσει  οποιοσδήποτε ότι έχουμε κάτι να κρύψουμε ή να φοβηθούμε :  

1.       Οι  ψευτοκαταγγελίες  που έχουν γίνει εις βάρος του Ν.Ο.Α είναι προϊόντα «διεστραμμένων εγκεφάλων», ουδεμία βάση έχουν , έχουμε καταθέσει σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές τις άδειες μας και όλα τα νόμιμα έγγραφά μας και ουδέν πρόβλημα υφίσταται .

2.        Οι «αρουραίοι» και οι «κατσαρίδες» και «οι μη έχουσες σεξουαλική δραστηριότητα»  που προβαίνουν στις ανώνυμες ψεύτικες καταγγελίες είναι καταδικασμένοι να κινούνται μια ζωή στο σκοτάδι γιατί γνωρίζουν ότι αν υπογράψουν τα άθλιά  τους πονήματα θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορούμενου  όπως συμβαίνει με όλους τους κοινούς συκοφάντες.

3.       Συνεχίζουμε ως το μεγαλύτερο ναυταθλητικό Σωματείου του νησιού την πορεία μας που είναι ήδη γεμάτη διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα και φυσικά η καλύτερη ηθική στήριξη για εμάς είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει η συντριπτική πλειοψηφία των Κεφαλλονιτών  πέρα από κάποιες ψυχοπαθητικές προσωπικότητες που έχουν μάθει να διώκουν ό, τι θετικό γίνεται στον τόπο .

Αυτά τα άρρωστα άτομα τα αφήνουμε εκεί που ανήκουν : Στην κοινωνική περιφρόνηση και στην απομόνωση . 

                                                          Λούκας Νιφοράτος

                                                          Πρόεδρος Ν.Ο.Α.