Στον Πόρο χθες ο Παύλος Παπαδάτος - Σήμερα στο Ληξούρι

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012 19:58

Στον Πόρο χθες ο Παύλος Παπαδάτος -  Σήμερα  στο Ληξούρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την μεγαλύτερη συγκέντρωση στον Πόρο πραγματοποίησε, εχθές 1/5, ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατίας για την Κεφαλονιά & την Ιθάκη κος Παύλος Παπαδάτος.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, μίλησε αναλυτικά στον κόσμο για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για τις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί. 'Έκλεισε την ομιλία του δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι τόσο ο ίδιος όσο και συνυποψήφιοί του, με τη Ν.Δ., θα φέρουν τη νίκη στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Μεταξύ των συγκεντρωθέντων ήταν, ο τέως Νομάρχης κος Διονύσης Λευκαδίτης ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πόρου κος Νόντας Κουστουμπάρδης, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Πόρου κος Γιώργος Μηλιαρέσης, ο τέως Πρόεδρος Κοινότητας Σκάλας κος Παναγής Τραυλός, ο Αντιδήμαρχος κος Σπυρίδων Ματιάτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος ΟΚΑΠ Δήμου Κεφαλονιάς κος Διονύσιος Κοκκόσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Φιορεβάντε, ο τέως Αντιδήμαρχος Ελειού - Πρόννων κος Γιάννης Γαβριελάτος, ο Πρόεδρος τοπικής επιτροπής Ν.Δ. Ελειού - Πρόννων κος Θεόφραστος Αγγούριας και ο Αντιπρόεδρος της τοπικής επιτροπής Ν.Δ. Ελειού- Πρόννων κος Μιχαήλ Βιτώρος.

Σήμερα 2 Απριλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατίας για την Κεφαλονιά & την Ιθάκη Παύλος Παπαδάτος, θα επισκεφθεί την περιοχή των Ομαλών και θα συνομιλήσει με στελέχη και κατοίκους στο Κοινοτικό Κατάστημα Ομαλών, στις 7:00 μ.μ.

Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Ληξούρι, όπου και θα μιλήσει στο Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου , στις 8:30 μ.μ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ