Ανοιχτή επιστολή σπουδαστή του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων στον Υπουργό Παιδείας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 13:31

Ανοιχτή επιστολή σπουδαστή του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων στον Υπουργό Παιδείας

Του Ευάγγελου Καρακώστα (*) Ανοιχτή Επιστολή στον Υπουργό Παιδείας για τις επιχειρούμενες αλλαγές στο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» «Το νομοσχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Θα μας βρείτε κάθετους στην όποια απόφαση σας περί του Σχεδίου ΑΘΗΝΑ. Θα μας βρείτε απέναντι σας κύριε υπουργέ. Και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πώ πώς η όποια προσπάθεια σας περί αναστολής και αποδυνάμωσης του αγώνα μας δεν θα είναι εφικτή...μην μπείτε καν στον κόπο κύριε υπουργέ μας, γιατί οτι και να κάνετε θα πάει στράφι. Αυτή την φορά θα μάς βρείτε όλους σαν ένα μέτωπο. Αγρότες , άνεργοι , φοιτητές και κάθε πολίτης θα είναι ένα ενάντια στα σχέδια σας και γενικά ενάντια στο φιάσκο και το έγκλημα είς βάρος του λαού και της χώρας μας που διαπράττει η κυβέρνηση που συγκαλύπτετε και συμμετέχετε.

Ήρθε η αρχή του τέλους να το ξέρετε... Κανένας φοιτητής δεν θα πάει πουθενά, κανένας φοιτητής δεν θα αφήσει τα πτυχία του να αλλάξουν τίτλο, τις σπουδές του και τους κόπους τόσων χρόνων.. Σας το δήλωσε όλη η Ελλαδα πώς " ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ " ... Δεν θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε τις ΖΩΕΣ ΜΑΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜEΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣIΣΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΧΩΡIΣ ΕΣΑΣ...

Αξιότιμε κύριε Αρβανιτόπουλε ίσως είναι ευκαιρία να πάρετε πίσω το Σχέδιο Αθηνά και να παραιτηθείτε, να έρθετε με το μέρος μας, με το μέρος της λογικής και της ανθρωπιάς...Δώστε το παράδειγμα και πάρτε και εσείς μέρος στην αρχή του τέλους της αδικίας. Γιατί η αρχή του τέλους πλησιάζει. Θερμή παράκληση πάρτε πίσω το ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ και καταθέστε την παραίτηση σας...»

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΤΥΧΙΑ , ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

*Ο Ευάγγελος Καρακώστας είναι σπουδαστής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων


Ετικέτες: