Γεράσιμος Τιμοθεάτος: Ψυχραιμία στους Ξενοδόχους- Παραμείνετε φιλόξενοι με τους πελάτες της Thomas Cook

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 17:50

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: Ψυχραιμία στους Ξενοδόχους- Παραμείνετε φιλόξενοι με τους πελάτες της Thomas Cook

 Συνέντευξη στο inkefalonia radio 103,9

O πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, μίλησε στον ΙNKEFALONIA 103,9 για την κατάρρευση της εταιρείας Thomas Cook και τις επιπτώσεις της στο νησί μας.

Σύμφωνα με τον κ. Τιμοθεάτο, ο αριθμός των πελατών της Tthomas Cook αυτή τη στιγμή στο Νομό μας ανέρχεται στους 800. Υπάρχει σχέδιο επαναπατρισμού από τη κυβέρνηση της Αγγλίας σε εξέλιξη, αποτελεί τη μεγαλύτερη επιχείρηση επαναπατρισμού μετά το Β΄Παγκόσμιο πόλεμο και θα στοιχίσει πολλά περισσότερα έξοδα από το ποσό πτώχευσης της Thomas Cook, ανέφερε.

Όσον αφορά τις προγραμματισμένες πτήσεις της εταιρείας μέχρι και τον Οκτώβριο, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άφιξη στην Κεφαλονιά. Ως προς τους ξενοδόχους, συνιστά να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να παραμείνουν φιλόξενοι με τους πελάτες τους έως ότου αποχωρήσουν από τα δωμάτιά τους.

Όπως αποκάλυψε, έχει ήδη επικοινωνήσει με τα αρμόδια Υπουργεία, έτσι ώστε οι ξενοδόχοι να μην επιβαρυνθούν με έξοδα και πληρωμές για τις κρατήσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν (εκκρεμούν 2020υπογεγραμμένα συμβόλαια) το επόμενο διάστημα και η διαβεβαίωση που είχε ήταν θετική.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250