Πολυεθνική πρεμιέρα στην Κεφαλονιά την Τρίτη 27/3 με τρεις αφίξεις από το εξωτερικό

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 11:19

Πολυεθνική πρεμιέρα στην Κεφαλονιά την Τρίτη 27/3 με τρεις αφίξεις από το εξωτερικό

Πτήσεις από Βρετανία, Γερμανία και Ιταλία ανοίγουν την τουριστική σεζόν στο νησί μας!

Σε μία εβδομάδα ακριβώς από σήμερα, την Τρίτη 27 Μαρτίου, η Κεφαλονιά θα πρέπει να είναι έτοιμη για την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν. 

Και υπάρχει λόγος και αιτία γι’ αυτό…

Όχι μία, αλλά τρεις θα είναι οι πτήσεις από το εξωτερικό κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας και μάλιστα από τρεις διαφορετικούς προορισμούς!

Από την Βρετανία, την Ιταλία και την Γερμανία.

Τον … χορό των αφίξεων θα ανοίξει στις 13.20 η εταιρία Easy Jet, η οποία θα καταφτάσει από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Θα ακολουθήσουν δύο πτήσεις της εταιρίας Ryan Air. H πρώτη θα αφιχθεί στην Κεφαλονιά στις 16.35 από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο της Ιταλίας, ενώ η τελευταία πτήση την πρώτης ημέρας της τουριστικής σεζόν, θα αφιχθεί στις 19.30 από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Το συμπέρασμα, σύμφωνα με την άποψη των ειδικών του τουρισμού, είναι πως οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου και οι πρώτες του Απριλίου, δεν θα έχουν καμία σχέση με τα όσα είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, καθώς πολλοί τουρίστες αναμένεται να βρεθούν στο νησί μας.

Μάλιστα, φέτος υπάρχει και η καλή συγκυρία ότι το Πάσχα των Καθολικών είναι νωρίς (1η Απριλίου), οπότε η εικόνα των τουριστών στο νησί μας αναμένεται να είναι πολύ καλή.

Το στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσει φέτος η Κεφαλονιά, είναι να καταφέρει από την έναρξη της σεζόν, να παρουσιάσει μία εικόνα οργανωμένη, με ανοικτά σπήλαια, οργανωμένες υποδομές και ανοικτές τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Κεφαλονιά, ώστε να είναι ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη που θα δημιουργηθεί.

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250