Συνάντηση με την Βουλευτή για το ζήτημα της Βραχυχρόνιας Αστικής Μίσθωσης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 10:30

Συνάντηση με την Βουλευτή για το ζήτημα της Βραχυχρόνιας Αστικής Μίσθωσης

Συνάντηση με την Βουλευτή της Κεφαλονιάς & Ιθάκης Κα. Θεοπεφτάτου είχε στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας το Σάββατο 10/6/2017, το προεδρείο αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Κο. Ατσάρο Δ. , τον Γεν.Γραμματέα Κο. Μουρελάτο Σπ. και την Ταμία Κα. Καλλιβωκά Αν.


Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες μας από την υπέρ φορολόγηση καθώς και τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίστανται από την απελευθέρωση της Βραχυχρόνιας Αστικής Μίσθωσης.

Επιδόθηκε ψήφισμα υπογεγραμμένο από το Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας και των 6 Συλλόγων της όπως και όλων των Ομοσπονδιών και των Συλλόγων της Χώρας, όπου ζητείται η άρση του άρθρου 84 του πολυνομοσχεδίου, όπως επίσης όροι και προϋποθέσεις ίσοι και ίδιες προς όλους που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν.

Συζητήθηκαν επίσης το Ασφαλιστικό και τα Έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος μας, κατατέθηκαν δε προτάσεις για την από κοινού με όλους τους φορείς περαιτέρω αξιοποίηση και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου καθώς και την ανάδειξη του φυσικού κάλλους και των μνημείων μας για προσέλκυση περισσοτέρων και ποιοτικότερων Τουριστών.

Για την ΟΕΕΔΔΚΙ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

λκ




00 inkefalonia general ad 300X250