Eπίσημo! Η Discover Airlines ξεκινά απευθείας πτήσεις Μόναχο - Κεφαλονιά τον Μάιο του 2024

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 15:01

Eπίσημo! Η Discover Airlines ξεκινά απευθείας πτήσεις Μόναχο - Κεφαλονιά τον Μάιο του 2024

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε σήμερα επίσημα την έναρξη της απευθείας σύνδεσης μεταξύ Μονάχου και Κεφαλονιάς το 2024.

Η πτήση θα αναχωρεί εβδομαδιαία κάθε Παρασκευή στις 8.20 π.μ. και θα προσγειώνεται στην Κεφαλονιά στις 11.20 π.μ., ενώ η πτήση της επιστροφής θα πραγματοποιείται αμέσως μετά, με αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς στις 12.05 μ.μ. και προσγείωση στο Μόναχο στις 13.25 μ.μ..

Η Discover Airlines είναι θυγατρική της Lufthansa και έτσι μπορεί να προσφέρει συνδυαστικές πτήσεις με τη Lufthansa από άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας με μετεπιβίβαση στο Μόναχο. Οι ώρες απογείωσης και προσγείωσης της πτήσης προς την Κεφαλονιά είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση σε πτήσεις ανταπόκρισης.

PHOTO 2023 09 06 13 59 44

Ο Helmut Wölfel, Εμπορικός Διευθυντής της Discover Airlines, εξηγεί: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε απευθείας σύνδεση από τη Γερμανία προς την Κεφαλονιά από το Μόναχο το καλοκαίρι του 2024. Το νησί αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας. Ως αεροπορική εταιρεία διακοπών, θέλουμε πάντα να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες νέους προορισμούς προς ανακάλυψη εκτός από τους ήδη γνωστούς".

Η Μαρίνα Βεργωτή, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων αναφέρει για τη νέα σύνδεση: "Η στρατηγική μας για την ολοένα και μεγαλύτερη εξυπηρέτηση της γερμανικής αγοράς παρουσιάζει περαιτέρω επιτυχία με αυτή τη νέα αεροπορική σύνδεση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Discover Airlines θα πραγματοποιεί την πτήση από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, δεδομένου ότι αυτό υποστηρίζει τις προσπάθειές μας για επέκταση της σεζόν".

Discover Airlines Logo 1

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος από την Ένωση Ξενοδόχων προσθέτει: "Ήταν πολύ σημαντικές οι συζητήσεις που πραγματοποιήσαμε, Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστική Επιτροπή, κατά τη διάρκεια της φετινής ITB με τον κ. Rupert Kraus, Network and Airport Relation, από την Discover Airlines, στηρίζοντας έτσι τη βούληση των τουριστικών φορέων της Κεφαλονιάς απέναντι στην αεροπορική εταιρεία".

Ο Ίων Λιναρδάτος εκπρόσωπος του γραφείου δημοσίων σχέσεων για την Γερμανική αγορά δήλωσε: "Είχαμε τις πρώτες συζητήσεις με την Discover Airlines τον Φεβρουάριο του 2022 και από τότε βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους ιθύνοντες. Αυτό δείχνει πόσο καιρό μπορεί να πάρει μια αεροπορική εταιρεία για να αποφασίσει για έναν νέο προορισμό. Χαίρομαι πολύ που τελικά καταφέραμε, με δυνατά επιχειρήματα, να πείσουμε την εταιρεία να ξεκινήσει την αεροπορική σύνδεση ".

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

Discover Airlines Streckennetz FRA MUC SU24EN

 




00 inkefalonia general ad 300X250