Πωλείται αγροτεμάχιο με 2 αγροικίες, στα Μεταξάτα


Πωλείται αγροτεμάχιο με 2 αγροικίες, στα Μεταξάτα

Ένα επίπεδο αγροτεμάχιο 4,003.82 τετραγωνικών μέτρων, με 2 αγροικίες εντός, είναι προς πώληση στο χωριό Μεταξάτα, στην Κεφαλονιά.


Η μία αγροικία είναι ένα πέτρινο σπίτι 91,38 τετραγωνικών μέτρων, η δε δεύτερη αγροικία είναι μια παλιά αρωγή 75 τετραγωνικών μέτρων. Αυτή η αγροικία είναι παλιό οινοποιείο και διατηρεί όλο τον παλαιό εξοπλισμό (λύμπα, ποδόχι κλπ). Το ακίνητο, που βρίσκεται εκτός σχεδίου, έχει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή (όπως μπορεί να δει κανείς στις συνημμένες φωτογραφίες), υπάρχουν σπίτια κοντά του και είναι μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά από το Αργοστόλι.

Στα Μεταξάτα, υπάρχει ένα σουβλατζίδικο και ένα mini market, όπου κάποιος μπορεί να αγοράσει τα απαραίτητα. Στο διπλανό δε γνωστό χωριό Κουρκουμελάτα, ο επισκέπτης θα βρει το cafe της Μαρίνας με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Επίσης στα γειτονικά χωριά υπάρχουν πολλά ωραία εστιατόρια και ταβέρνες, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ένα υπέροχο γεύμα μέσα σε ένα ειδυλιακό τοπίο. Σε μικρή απόσταση, ο τουρίστας θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Κεφαλονιάς, δηλαδή την ρηχή παραλία της Αβύθου, την παραλία της Πεσσάδας με τα τυρκουάζ πεντακάθαρα νερά, την υπέροχη παραλία του Αγίου Θωμά στο χωριό Καραβάδος κλπ Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 3 χλμ από το ακίνητο, ενώ το πλησιέστερο λιμάνι είναι το λιμάνι της Πεσσάδας, που απέχει μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το οικόπεδο.

Το Αργοστόλι, το οποίο είναι μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά, έχει μια καλή, φθηνή και οικονομική αγορά. Στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, ο επισκέπτης θα βρει όμορφες καφετέριες, ωραίες ταβέρνες και εστιατόρια, τουριστικά καταστήματα, πιτσαρίες, κλπ. Επίσης, σε μικρή απόσταση, υπάρχουν όλα τα είδη των εμπορικών καταστημάτων, σούπερ μάρκετ με καλές τιμές, σχολεία, γιατροί όλων των ειδικοτήτων, υποκαταστήματα τραπεζών κ.λπ. Το Νοσοκομείο του Αργοστολίου, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα απέχουν μόλις 1 χλμ από την κεντρική πλατεία του Αργοστολίου.

Η εταιρεία μας, έχει πολλά χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας στις κατασκευές. Έτσι αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα κτίρια που μας αναθέτουν, με το «κλειδί στο χέρι», δηλαδή κατασκευάζουμε, επιβλέπουμε  και τελικά παραδίδουμε το έργο, σύμφωνα με το αμοιβαία συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμό. Η εταιρεία μας κατασκευάζει σπίτια, βίλες, εμπορικά κτίρια, μονοκατοικίες κ.λπ. Οι γνώσεις μας για την τοπική αγορά και τις ιδιαιτερότητες της, η επαγγελματική μας αξιοπιστία και συνέπεια, η προσοχή προς τους πελάτες μας, και η προσεκτική επιλογή των έμπειρων και ικανών συνεργατών, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Το ακίνητο πωλείται από το Μεσιτικό γραφείο Κεφαλονιάς ΕΝΟΣ PROPERTIES, έναντι 170.000€.

Σχετικά με το Αγροτεμάχιο Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2179)

  • Περιοχή: Μεταξάτα
  • Τετραγωνικά Μέτρα: 4,003.82
  • Βρίσκεται: εκτός σχεδίου
  • Απόσταση από Αργοστόλι: 7χλμ
  • Αποσταση απο Λιμανι: 3,5 περίπου χλμ από το λιμάνι της Πεσσάδας
  • Απόσταση από Αεροδρόμιο: 3χλμ
  • Συντελεστής δόμησης: Χτίζει 200τμ κύριους χώρους και 200τμ βοηθητικούς
  • Θέα: ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα
  • Δέντρα εντός οικοπέδου: Ελαιόδενδρα, οπωροφόρα και πεύκα
  • Απόσταση από παραλίες: Πολύ κοντά σε υπέροχες παραλίες

    Σχετικά με την Περιοχή Μεταξάτα

Τα Μεταξάτα, είναι ένα μικρό και γραφικό χωριό της Λειβαθούς, όπου ο μεγάλος φιλέλληνας ποιητής Λόρδος Βύρωνας έζησε εκεί κατά τη διάρκεια του έτους 1823 …

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/properties/plot-with-farmhouses-for-sale-metaxata-kefalonia/?lang=el