Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα στο ArtKaterina pastry & cafe


Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα στο ArtKaterina pastry & cafe

Οι μυρωδιές των Χριστουγέννων, γλυκιά ανάμνηση από την παιδική μας ηλικία. Πίσω στον χρόνο μας ταξιδεύει η Κατερίνα Αρτελάρη, φέτος τα Χριστούγεννα, παρέα με τις μικρές της φίλες Ζωή και Αναστασία. Δίπλα στα παιδιά κάθε στιγμή γίνεται μαγική και η μαγεία αυτή είναι που αποτελεί έμπνευση για δημιουργία. Στη Χριστουγεννιάτικη συλλογή by Art Katerina θα βρεις αγαπημένα μπισκότα βουτύρου στολισμένα με ζαχαρόπαστα ή και όχι, αν τα προτιμάς στη minimal εκδοχή τους, και εντυπωσιακά lolli pop σε extra large μέγεθος, ιδανικά για δώρο. 

1

Για όσους αναζητούν τα κλασικά γιορτινά γλυκίσματα, η Κατερίνα ετοίμασε τα πιο τραγανά μελομακάρονα, βουτυρένιους κουραμπιέδες αλλά και συγκλονιστικά τσουρέκια που πλέον αποτελούν παράδοση για το εργαστήρι της. Αν τύχει και βρεθείτε εκεί τριγύρω την ώρα που ξεφουρνίζονται, αρώματα από μαστίχα, πορτοκάλι και μαχλέπι θα σας ταξιδέψουν πίσω στο σπίτι της γιαγιάς. Αυτό που αγαπάει όμως πιο πολύ η Κατερίνα, είναι να συνδέει τις παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονες ιδέες και τεχνικές. Έτσι το τσουρέκι της γιαγιάς σιροπιάστηκε, γεμίστηκε με πραλίνα φουντούκι ή φιστίκι Αιγίνης, μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα ή κάστανο, καλύφθηκε με σοκολάτα και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Στις βασιλόπιτες όμως η συνταγή παραμένει αυθεντική. Το μοναδικό μυστικό τους, τα αγνά και φρέσκα υλικά.

 2

Το τελευταίο διάστημα στα καθιερωμένα γλυκά έρχονται να προστεθούν και μερικά ακόμα που μπορεί να μην είναι συνυφασμένα με την ελληνική παράδοση, όμως αποτελούν αγαπημένες λιχουδιές. Τη χρυσή εποχή του διανύει το panettone, το φουσκωτό, γιορτινό ιταλικό «τσουρέκι» που μπορείτε πλέον να το απολαύσετε και στην Κεφαλονιά.

3

Εντυπωσιακοί σε γεύση, αλλά και εμφάνιση, είναι και οι χριστουγεννιάτικοι κορμοί που θα ακούσεις να τους αποκαλούν Bûche de Noel ή Yule log και θα τους βρεις σε εκλεκτούς συνδυασμούς BlackForest, Profiterole, RedFruit Vanilla και τον ξεχωριστό ArtKaterina με λευκή σοκολάτα, πραλίνα από φιστίκι Αιγίνης και ζουμερά κόκκινα φρούτα. Για όσους αγαπούν τα φρούτα προτείνεται ένα ακόμη ντελικάτο γλυκό, παραλλαγή της κλασικής συνταγής, η αέρινη Red Fruit pavlova.

 4

Για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τη σελίδα Art Katerina Pastry σε Facebook και Instagram.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6986488891

Art Katerina pastry & cafe: Ποσειδώνος 10, παραλία Σάμης.

 5678910111213141516171819202122

 logo