Η νέα φριτέζα αέρος του ειδικού στην υγιεινή διατροφή Nutribullet έφθασε στα WELCOME STORES ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ


Η νέα φριτέζα αέρος του ειδικού στην υγιεινή διατροφή Nutribullet έφθασε στα WELCOME STORES ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

Στο κατάστημα WELCOME STORES ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ στα Κοκύλια έφθασε η νέα φριτέζα αέρος της Nutribullet

Από τη nutribullet, τον ειδικό στην θρεπτική και υγιεινή διατροφή ήρθε τώρα και η νέα AirFryer, με προκαθορισμένες λειτουργίες μαγειρέματος και μεγάλη χωρητικότητα. Αυτή η όλα-σε-ένα-συσκευή, ψήνει φαγητά και ζύμες, αποξηραίνει φρούτα και φτιάχνει τραγανές μερίδες είτε ατομικού είτε οικογενειακού μεγέθους των αγαπημένων σας φαγητών, στην εντέλεια. 

Ευέλικτη χρήση αλλά και οικογενειακό μέγεθος.

Ο κάδος μαγειρέματος 7Lt/ 1,4Kg (πατάτες) είναι αρκετά μεγάλος για να ταΐσει ολόκληρη την οικογένεια ή και μόνο ένα άτομο, ανάλογα τις ανάγκες σας.

Χωρητικότητα αρκετά μεγάλη για να ψήσετε ένα ολόκληρο κοτόπουλο αλλά απλοποιημένη αρκετά για να φτιάξετε επίσης μικρές μπουκιές και συνοδευτικά σνακς και πιάτα. 

8 λειτουργίες μαγειρέματος

Επιλέξτε από 8 προκαθορισμένες λειτουργίες μαγειρέματος ή ρυθμίστε χειροκίνητα το χρόνο και τη θερμοκρασία για προσαρμοσμένες δημιουργίες.

Χοιρινά και αρνίσια παϊδάκια

 * Τηγάνισμα

 * Ψήσιμο αρτοπαρασκευασμάτων

 * Κοτόπουλο

 * Ψάρια 

 * Μπριζόλα

 * Αποξήρανση φρούτων

 * Θαλασσινά

360° vortex τεχνολογία

Είναι επίσης εξαιρετικά αποδοτική, με τεχνολογία 360° vortexconvection που μειώνει το χρόνο και την ποσότητα λαδιού που απαιτείται για να κάνει το φαγητό σας υπέροχο.

Ιδανική τεχνολογία που περιβάλλει το φαγητό με σταθερή ομοιόμορφη θερμότητα για να επιτύχει τέλεια υφή με ελάχιστο λάδι και όλα αυτά μειώνοντας το χρόνο μαγειρέματος. 

Ο πάτος του κάδου έχει ελικοειδές σχήμα για να διευκολύνει τη δημιουργία της δύνης vortex.

air3

Περιλαμβάνεται σχάρα για τραγανό ψήσιμο

Τοποθετείτε τον δίσκο για τραγανό μαγείρεμα στο κάτω μέρος του κάδου μαγειρέματος αφού βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος έχει τοποθετηθεί σταθερά στο κάτω μέρος του κάδου μαγειρέματος. Με αυτόν τον τρόπο οι τροφές στέκονται πιο ψηλά και ο θερμός αέρας κυκλοφορεί ελεύθερα και κυκλικά μέσα στον κάδο, επιφέροντας ένα ομοιόμορφο, τραγανό και καλοψημένο αποτέλεσμα.

Τip: Σύρετε και ανοίξτε τον κάδο και αναταράξτε το φαγητό για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Κλείστε και συνεχίστε το ψήσιμο.

Φιλική και έξυπνη χρήση

Μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη.

Όταν ανοίγετε το καλάθι για να αναταράξετε το φαγητό, ο χρονοδιακόπτης προσαρμόζει αυτόματα το χρόνο για να αντισταθμίσει την απώλεια θερμότητας.

Μετά τη λήξη του χρόνου μαγειρέματος, 5 ηχητικά σήματα ειδοποιούν ότι το μαγείρεμα ολοκληρώθηκε. Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα, πριν αφαιρέσετε τον κάδο.

air2

Φροντίδα και συντήρηση

Ο καθαρισμός της ψηφιακής φριτέζας αέρος nutribullet® XXL είναι εύκολος και γρήγορος. Ο κάδος και η σχάρα μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων στο επάνω καλάθι. 

Τip 1¨Για να την καλύτερη συντήρηση της συσκευής, συνιστάται να καθαρίζετε όλα τα αφαιρούμενα μέρη μετά από κάθε χρήση.

Tip 2: Πριν ρίξετε νερό και σαπούνι βεβαιωθείτε ότι ο κάδος και η σχάρα έχουν κρυώσει πλήρως, για να προστατεύσετε την αντικολλητική ιδιότητα του κάδου.

{https://youtu.be/ujFU5XP7GEs/}

air4air5air6air7air8air9air10air11air12air13

WELCOME STORES ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

Εμπορικό Κέντρο Κοκύλια, Τηλ. 2671027763