Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕGA: Οι Ξένες Γλώσσες Ανοίγουν Πόρτες


Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕGA: Οι Ξένες  Γλώσσες Ανοίγουν Πόρτες

     Στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης και του διαδικτύου, στη σημερινή Ευρώπη που αποτελεί τεράστιο κήπο Γλωσσών, στην Ευρώπη της επικοινωνίας, στην Ευρώπη του έντονου ανταγωνισμού αλλά και των ειδικών απαιτήσεων, οι εργασιακές σχέσεις δημιουργούν νέες απαιτήσεις ως προς την ανάγκη, πέραν των άλλων γνώσεων, εκμάθησης μιας η περισσοτέρων Ξένων Γλωσσών πέρα από την μητρική.

    Συνεπώς, οι Ξένες Γλώσσες δεν είναι απλά ένα ακόμη μάθημα, αλλά αποτελούν βάση της επικοινωνίας και της κατανόησης και προϋπόθεση εξέλιξης και επιτυχίας των παιδιών μας.

    Ξενόγλωσσα ακούσματα, εικόνες και κείμενα πρέπει να βρίσκονται στο παιδικό τραγούδι, στην καθημερινότητα του/της μαθητή/τριας και του/της εφήβου, έτσι ώστε η Ξένη Γλώσσα να τους γίνει κτήμα και εφόδιο για να κινηθούν, να εργαστούν, να αισθάνονται κυρίαρχοι του σύγχρονου κόσμου διευκολύνοντας την ανταλλαγή πληροφοριών.

    Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕGA  με την συστηματική διδασκαλία των ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΓΑΛΛΙΚΩΝ και ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ανοίγουμε συνεχώς τα «παράθυρα» των μαθητών/τριων στην πληροφόρηση, στην γνώση, στη μάθηση, δίνοντας λύση και στην αγωνία των γονέων για την καλύτερη επιλογή.

    Με μεθοδικότητα οδηγούμε τους/τις μαθητές/τριες μας να παρακολουθούν τμήμα ανάλογο με τις ανάγκες και τις δυνατότητές τους, ώστε μέχρι την Α’ Λυκείου να αποκτήσουν εκείνες τις δεξιότητες  που απαιτούνται για την ουσιαστική χρήση της Γλώσσας και όχι απλά την αποστήθιση κανόνων και λεξιλογίων. Παράλληλα οι μαθητές/τριες προετοιμάζονται και συμμετέχουν με καθολικά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις για τη απόκτηση των  βασικών τους Διπλωμάτων Γλωσσομάθειας που κατοχυρώνουν το επίπεδο των γνώσεων τους, και από την Β’ Λυκείου να είναι απερίσπαστοι στην κατεύθυνσης που θα ακολουθήσουν στην επαγγελματική τους ζωή.

                         Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών MEGA