Σε νέα εποχή μπήκε το ράδιοταξί της Ζακύνθου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 10:28

Σε νέα εποχή μπήκε το ράδιοταξί της Ζακύνθου

Σε νέα εποχή μπήκε το ράδιοταξί της Ζακύνθου, καθώς από τις αρχές του καλοκαιριού έχει υιοθετήσει το σύστημα τηλεματικής CABS.GR, την βραβευμένη επί σειρά ετών πλατφόρμα για την καινοτομία της πάνω στον τουριστικό τομέα. Η πλατφόρμα CABS.GR απευθύνεται σε ράδιο ταξί τουριστικών περιοχών και τους επιτρέπει να προσφέρουν νέες και σύγχρονες υπηρεσίες.

Σε αυτές τις δύσκολες, σε όλα τα επίπεδα, εποχές που διανύουμε, είναι σημαντικό ένας καίριος επαγγελματικός κλάδος, όπως οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί, που έχει άμεση σχέση με την εικόνα του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, να εκσυγχρονίζεται και να βελτιώνει ολοένα και περισσότερο τις υπηρεσίες του. Αποκτά μάλιστα ιδιαίτερη βαρύτητα και ευθύνη, αν αναλογιστούμε ότι  ο κλάδος αυτός αποτελεί την πρώτη και τελευταία εικόνα που αποκομίζουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τα νησιά της τουριστικής Ελλάδας.

Με το νέο σύγχρονο σύστημα διαχείρισης κλήσεων, επεξεργασία της κλήσης και η ανάθεση της σε ταξί, δεν διαρκεί περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα, καθώς όλα τα αιτήματα δρομολογούνται με αυτόματες διαδικασίες στα οχήματα, Με αυτό τον τρόπο, το ράδιο ταξί μπορεί να εξυπηρετήσει απεριόριστο αριθμό αιτημάτων ταυτόχρονα, βάζοντας τέλος στην τηλεφωνική αναμονή των πελατών.

Μέσα από πολλαπλούς τρόπους κλήσεις, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να καλέσει ταξί και να ορισει ειδικά αιτήματα, όπως τύπο οχήματος, baby seat, μεταφορά ζώου, πληρωμή με κάρτα και να λάβει άμεσα τον αριθμό του οχήματος, την απόσταση και το χρόνο άφιξης του οχήματος ταξί που θα τον εξυπηρετήσει. Μέσα από την εφαρμογή, ο πελάτης μεταξύ άλλων, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο την κίνηση του οχήματος πάνω στον χάρτη. Κατά την άφιξη του οχήματος, ο οδηγός ταξί με αυτόματες διαδικασίες, έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει τον πελάτη για την άφιξη του στο σημείο παραλαβής ή να συνομιλήσει με τον πελάτη τηλεφωνικά.

Με πρόσβαση από οποιονδήποτε σύγχρονο browser και τη χρήση της Cloud B2B πλατφόρμας του CABS.GR, χωρίς εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή smartphone, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή, τα ξενοδοχεία και γενικά οι εταιρικοί πελάτες, μπορούν να καλέσουν άμεσα ταξί, να στήσουν τα ραντεβού των αφίξεων και αναχωρήσεων τον επόμενων ημερών, να δημιουργήσουν εκδρομικό δρομολόγιο ή transfer, να καθορίσουν τρόπο πληρωμής και τιμολόγησης και να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη του δρομολογίου.

Το CABS.GR αποτελεί την μοναδική ίσως all-in-one πλατφόρμα διαχείρισης τουριστικού ράδιο ταξί, με ολοκληρωμένο κύκλωμα διαχείρισης εταιρικών κρατήσεων και γραφείου κίνησης για την παρακολούθηση των συνεργαζόμενων Tour Operators και τουριστικών πρακτορείων, διαχείριση αεροδρομίου, εταιρικών voucher, αυτόματη εκκαθάριση προμηθειών και τιμολογίων.

Η πλατφόρμα CABS.GR, μέσα από τα ραδιοταξί και τις εταιρείες ταξί, εξυπηρετεί σήμερα ένα μεγάλο μέρος των τουριστικών δρομολογίων για λογαριασμό των ξενοδοχείων και των τουριστικών πρακτόρων. Λειτουργεί σε πάνω 43 μεγάλες και μικρές περιοχές της τουριστικής Ελλάδας, πίσω από 20.000 επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, ιατρεία, γραφεία και εμπορικές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί πάνω από 250.000 ιδιώτες σε σταθερή βάση.

Η πλατφόρμα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR).

Αν και η πλατφόρμα παρέχει εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λειτουργίες για το τουριστικό ταξί που την κάνουν μοναδική στο είδος της, υπερκαλύπτει ραδιοταξί αστικών και μη τουριστικών περιοχών.




00 inkefalonia general ad 300X250