Καθηλωτικός ο Παναγής Σιμωτάς! Οι αλήθειες και οι προβλέψεις για την οικονομία από έναν σπουδαίο Κεφαλονίτη διανοητή (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 10:23

Καθηλωτικός ο Παναγής Σιμωτάς! Οι αλήθειες και οι προβλέψεις για την οικονομία από έναν σπουδαίο Κεφαλονίτη διανοητή (εικόνες/video)

 Καθηλωτικός στον λόγο του και τετραπέρατος στο μυαλό του, ο Παναγής Σιμωτάς, παρουσίασε χθες το βράδυ σε μια όμορφη εκδήλωση στο «Μπαστούνι» του Αργοστολίου, τα νέα του βιβλία με τίτλο «Πολιτική και Οικονομία, ένας αμαρτωλός εναγκαλισμός. Ελλάδα – Τουρκία Καταραμένη γειτνίαση» και το «Ζωής μας Αλήθειες» Πεζά και έμμετρα μαζί».

Ο Οικονομολόγος Διεθνών και Εμπορικών Συναλλαγών, συγγραφέας και σατιρικός ποιητής, κατάφερε να καθηλώσει όσους βρέθηκαν να παρακολουθήσουν τα όσα ο ίδιος είχε ... προβλέψει για την οικονομία εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες και είναι καταγεγραμμένα με σαφήνεια σε άρθρα και σε βιβλία που έχει δημοσιεύσει!

Μίλησε για την κατάρρευση του χρηματιστηρίου, μίλησε για τα αίτια της κατάρρευσης των οικονομιών μεταξύ αυτών και της χώρας μας, μίλησε για την «καταραμένη» όπως αναφέρει γειτνίαση με την Τουρκία, μίλησε για την παγκόσμια οικονομική δύναμη Κίνα, που σε λίγα χρόνια θα έχει κυριαρχήσει πλήρως!

Μίλησε χωρίς σημειώσεις, μέσα από την ψυχή του, με στοιχεία και νούμερα!

Ένας κορυφαίος της διανόησης Κεφαλονίτης και δεινός ρήτορας κέρδισε δικαίως το χειροκρότημα του κοινού όταν ολοκλήρωσε την ο ομιλία του.

Ο Σπύρος Γαλιατσάτος, διάβασε την θερμή κριτική για τα βιβλία του, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστα Καρούσο, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν ακόμα, ο συγγραφέας Σπυρίδων Λυκούδης, ο Θόδωρος Μιχόπουλος και η κα Κουτσημανή.

Για τον Παναγή Σιμωτά, μίλησε με θερμά λόγια και ο εκδότης κ. Μεταξάτος, τον οποίο χαρακτήρισε «σουπερήλικα», λόγω της αεικίνητης παρουσίας του και της ενέργειας που εκπέμπει!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος, ο αντιδήμαρχος Διονύσης Μινέτος, ο σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού Βίκτωρας Ρουχωτάς,  ο πρόεδρος των Φοροτεχνικών – Λογιστών Κεφαλονιάς Μιχάλης Βασιλάτος, καθώς τα όσα ανέφερε ο Παναγής Σιμωτάς για την πορεία της Παγκόσμιας, αλλά και εγχώριας οικονομίας και τις προοπτικές αυτής, αποτελούν σίγουρα πολύτιμα στοιχεία για όποιον ασχολείται με τα οικονομικά, αλλά και πολύς κόσμος.

Γιώργος Χαλαβαζής 

Παρακάτω εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση!

{www.youtube.com/watch?v=XyBsJjm2rrk}

11 22 2345678910

Ο εγγονός του Παναγή Σιμωτάς, Ιάσονας, στον οποίο έχει αφιερώσει το τελευταίο του βιβλίο 

11131516

14

171819


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250