Η μουσικοχορευτική παράσταση «Matilda» στον Κέφαλο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 17:00

Η μουσικοχορευτική παράσταση «Matilda» στον Κέφαλο

Την Κυριακή 21 Απριλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου καλεί  τα μέλη – τους φίλους του να συμπαρασταθούν στην μουσικοχορευτική παράσταση Μatilda που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους της παράστασης για την στήριξή τους στην αναγνώριση του έργου μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκδήλωση αυτή που σκοπό έχει την ανάδειξη των παιδιών μας. 

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ

Χορός, τραγούδι, πρόζα!

Τα παιδιά ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο για αυτά, χωρίς την κ. Φοβοτροματου, την τυραννική διευθύντρια, επαναστατούν και γράφουν τη δική τους ιστορία...

Θα τα καταφέρουν άραγε?

57374785 1865068650263433 1392218837318893568 n

Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της, να παρακολουθήσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση – μιούζικαλ με τίτλο «Matilda και… κ. Φοβοτρομάτου… (ένα σχολείο διαφορετικό από τα άλλα…)» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στο θέατρο "Ο ΚΕΦΑΛΟΣ" στις 18:30μ.μ.  Τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες της παράστασης επιμελήθηκε η κα. Μαρία Χρυσικού.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπική χροιά, αφού στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει κυτείο προσφορών και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο σωματείο μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την κα. Μαρία Χρυσικού για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει την Ένωσή μας για δεύτερη φορά. Η πρώτη μουσικοχορευτική παράσταση που πραγματοποιηθήκε στις 20 Μαΐου 2018 στήριξε τις εκπαιδευτικές αναγκές του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» την καταλληλότερη στιγμή με το ποσό  των 940 (εννιακοσίων σαράντα) Ευρώ.

Επαινούμε την κα. Μαρία Χρυσικού για τα φιλανθρωπικά συναισθήματα που την διακατέχουν, καθώς επίσης τα παιδιά της ομάδας και τους γονείς τους, που με ευχαρίστηση ανταποκρίνονται προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της Ένωσης. Ακόμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την FarMout και ιδιαίτερα τον κο. Σταύρο Παποράκη,  σύζυγο της αείμνηστης και πολυαγαπημένης Στεφανίας Βεργωτή που δεν ξεχνά τον «ΥΠΕΡΙΩΝΑ».

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου.