Το Σάββατο 27/4 η Πασχαλινή Συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 19:53

Το Σάββατο 27/4 η Πασχαλινή Συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλονιάς

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 20.30 η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας (ΦΣΚ) περιμένει την φιλόμουση κοινότητα του νησιού μας στην αίθουσα συναυλιών της ΦΣΚ για την καθιερωμένη Πασχαλινή μας συναυλία. 

Φέτος, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το σύνολο Metallon της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών [ΚΟΑ] που απαρτίζεται από διακεκριμένους μουσικούς της πρώτης συμφωνικής ορχήστρας της χώρας μας στα χάλκινα πνευστά που αποτελούν κορμό κάθε μπάντας. Το Metallon θα ανοίξει την Πασχαλινή συναυλία το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έργα σχετιζόμενα με την λατρεία των ημερών. 

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, παραμονή της συναυλίας, οι μουσικοί της ΚΟΑ θα συναντηθούν και θα «συζητήσουν μουσικά» με όλα τα μέλη της ιστορικής Μπάντας της Φιλαρμονικής. Αυτά τα δρώμενα, ιδιαίτερα σημαντικά για όσους αγαπούν και ασχολούνται με την μουσική, υλοποιούνται αποκλειστικά χάρη στην γενναιόδωρη αρωγή χορηγών, και των μελών της ΦΣΚ που με την συνδρομή τους συντηρούν μία παράδοση 186 ετών – την δωρεά εκπαίδευση σε όργανα μπάντας. Για την ιδιαίτερα τιμητική παρουσία του Metallon της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΣΚ  ευχαριστεί θερμά τους δύο Μεγάλους Χορηγούς – ξενοδοχείο White Rocks και την εταιρεία PLORI Capital.

 Σας περιμένουμε να σας ευχηθούμε μουσικά Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!

afises2




00 inkefalonia general ad 300X250