Η παρουσίαση του βιβλίου ωφελούμενων του ΚΔΗΦ Υπερίωνα στα Διλινάτα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 09:00

Η παρουσίαση του βιβλίου ωφελούμενων του ΚΔΗΦ Υπερίωνα στα Διλινάτα

Η παρουσίαση στα Διλκινάτα 

Στις 31 Μαρτίου 2024 ημέρα Κυριακή στις 11:00 το πρωί η Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με τους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ και τους εργαζόμενους παραβρέθηκαν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε ο εξωραϊστικός – επιμορφωτικός Σύλλογος Διλινάτων με αφορμή την παρουσίαση ενός παραμυθιού με τίτλο «Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα και η βοήθεια των Χριστουγέννων» που έγραψε η Χρυσή Αντωνάτου και εικονογράφησε η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, ωφελούμενες του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ.

Σ΄ένα φροντισμένο και πολύ όμορφο χωριό στα Διλινάτα με την μαγευτική θέα, σε μια περιποιημένη και καλά στολισμένη αίθουσα στο ΜΠΑΣΕΙΟΝ ξενοδοχείο με πολλούς κατοίκους των Διλινάτων και όχι μόνο, οι δύο ωφελούμενες με την ψυχολόγο Δώρα Χωραΐτη και την κοινωνιολόγο Γεωργία Αλυσανδράτου παρουσίασαν το παραμύθι.

Όσοι παρακολουθήσαμε την παρουσίαση συγκινηθήκαμε, χειροκροτήσαμε πολύ δυνατά τις ωφελούμενες και πειστήκαμε για μια ακόμη φορά ότι η διαφορετικότητα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό γιατί οι διαφορετικοί έχουν δυνατότητες και μπορούν να καταφέρουν πολλά αρκεί να τους αποδεχτούμε και να τους αντιμετωπίσουμε ισότιμα και ισάξια.

Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο Αντιδήμαρχος Διονύσιος Μινέτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Μαντζουράτος, ο Πρόεδρος των Διλινάτων Τάσος Τζωρτζάτος.

Χαιρέτησαν ο Βουλευτής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Διλινάτων Ευαγγελία Κουνάδη, η Πρόεδρος της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ» Σοφία Μαροπούλου- Ζαφειράτου, η Υπεύθυνη Λειτουργίας της ΣΥΔ Εύα Αλεξανδράτου και ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργοστολίου Γεράσιμος Μπαλτσαβιάς.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η φιλόλογος Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά. Η γιορτή πλαισιώθηκε μουσικά από τους αδελφούς Σκλαβουνάκη και οι ωφελούμενοι Α.μεΑ. ευχαριστήθηκαν πολύ.

Υπήρχε μπουφές με πολλά κεράσματα, δύο καταπληκτικές ανθοδέσμες για την συγγραφέα και την ζωγράφο που έδωσαν η Ευαγγελία Κουνάδη και ο Σπύρος Κουνάδης.

Όλη η μεγάλη οικογένεια του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» ευχαριστούμε από καρδιάς το ΔΣ του Συλλόγου των Διλινάτων και βεβαία τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης, που εκτός από την βράβευση της Χρυσής Αντωνάτου η ημέρα αυτή ήταν και μέρα επιμόρφωσης όλων όσων την παρακολούθησαν με θέμα: «Αναγνώριση και αποδοχή της διαφορετικότητας».

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος,                                                                        Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                                        Σοφία Λασκούδη

IMG 4788IMG 4795IMG 4805


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250