Η υπέροχη Βασίλισσα του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού, μιλάει για την εμπειρία της και μας προσκαλεί στην κορύφωση των εκδηλώσεων την Κυριακή 17/3! (Inkefalonia 89,2)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 18:35

Η υπέροχη Βασίλισσα του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού, μιλάει για την εμπειρία της και μας προσκαλεί στην κορύφωση των εκδηλώσεων την Κυριακή 17/3! (Inkefalonia 89,2)

Συνέντευξη στο Ρ/Σ INKEFALONIA 89,2 

Όλο χάρη και ομορφιά, η Βασίλισσα του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού, μας προσκαλεί στην Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση την Κυριακή 17/3 στις 3 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία Αργοστολίου!

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο του Inkefalonia 89,2 και στην εκπομπή ‘’Μέρα Μεσημέρι’’ με τον δημοσιογράφο Γιώργο Χαλαβαζή, η υπέροχη Βασίλισσα Βασιλική Στυλιανάκη, μοιράζεται την εμπειρία της και δίνει το σύνθημα για τις εκδηλώσεις που απομένουν.

Η Βασιλική Στυλιανάκη, ένιωσε υπέροχα για την επιλογή της ως Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού στο Αργοστόλι και σαν έτοιμη από καιρό… πρωταγωνιστεί στις εκδηλώσεις!

Η Βασιλική μεγάλωσε στην Αγία Ειρήνη της Κεφαλονιάς, με την μητέρα της να κατάγεται από το Καπανδρίτι . Έχει όμως και ρίζες από την Κρήτη και συγκεκριμένα Τυμπάκι Ηρακλείου, λόγω του πατέρα της. Όπως τονίζει, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη μαγειρική τέχνη και στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται σε επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης στην Κεφαλονιά, ενώ στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να απασχολείται με δημιουργικά και παραγωγικά πράγματα. Εχει μεγάλη αδυναμία την Ζαχαροπλαστική ενώ στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να γράφει.

Παρακάτω το ηχητικό της συνέντευξης

{https://soundcloud.com/user-46829938/inkefalonia-89-2-synenteyxi-me?si=2dd6f4f5563146879fedeb35eee46b95&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250