''Υπερίων'': Ξεχωριστές Καρναβαλικές Κατασκευές με Καλή Παρέα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 08:54

''Υπερίων'': Ξεχωριστές Καρναβαλικές Κατασκευές με Καλή Παρέα!

ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Ληξουρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ένοικοι και εργαζόμενοι της Σ.Υ.Δ – «Υπερίων» υποδέχτηκαν με χαρά, το απόγευμα της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2024, μια όμορφη παρεούλα μαθητών και μαθητριών της 5ης τάξης του 1ο Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, συνοδευόμενοι από την γλυκιά τους δασκάλα και κατασκεύασαν πολύχρωμους χαρταετούς μέσα σε κλίμα γιορτής, δημιουργίας και φιλίας.

Στο χώρο της Στέγης μας, μεγάλοι και μικροί χωρίς διαφορές και δυσκολίες ασχολήθηκαν δημιουργικά, μέσα σε χρώματα και αρώματα, με λιχουδιές και μουσική τραγούδησαν, κουβέντιασαν και γέλασαν σαν φίλοι καλοί και παλιοί. Όλοι χάρηκαν πολύ, αντάλλαξαν δημιουργίες για να θυμούνται τη στιγμή και υποσχέθηκαν σύντομα να τα ξαναπούνε. Έτσι όλοι μαζί, ανάπηροι και μη, « γεύτηκαν» τη γιορτή ως ισότιμα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εκπαιδευτικούς κα Ελευθερία Aρακλησιάνου και κα Bέφα Παναγιώτου που στήριξαν με πολύ χαμόγελο αυτήν την υπέροχη δράση και τους μαθητές που ως πολίτες του αύριο θα μεταδώσουν την αξία την αποδοχής της διαφορετικότητας.

Με εκτίμηση,

Εύα Αλεξανδράτου

Υπεύθυνη Λειτουργίας ΣΥΔ - ΥΠΕΡΙΩΝ

15 Μαρτίου 2024 Απόκριες20240314 180337Απόκριες ΣΥΔ 2024Απόκριες με παρέα 2024


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250