Ρίτα Αντωνοπούλου : Ο Θάνος Μικρούτσικος μας είχε σαν οικογένεια (INKEFALONIA 89,2)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 00:10

Ρίτα Αντωνοπούλου : Ο Θάνος Μικρούτσικος μας είχε σαν οικογένεια (INKEFALONIA 89,2)

Στην Τίνα Σπυράτου και τον INKEFALONIA 89,2 μίλησε η σπουδαία ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου, με αφορμή τη συναυλία αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο.

 Η κα Αντωνοπούλου αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τους ΡΕΒΑΝΣ, το συγκρότημα που την πλαισιώνει, αλλά και το αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο , το οποίο παρουσιάζεται σε όλη τη χώρα, αλλά και στην Κεφαλονιά, με την εμφάνιση στον τόπο μας να αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή λόγω του Νίκου Καββαδία.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε για την επαφής της με τον Θάνο Μικρούτσικο αναφέροντας μεταξύ άλλων : 

«Η αρχή για μένα ήταν πολύ συγκινητική, όταν βρέθηκα , να τραγουδάω τραγούδια στο Μέγαρο με την καμεράτα και δίπλα μου να είναι ο Θάνος Μικρούτσικος και να το κοιτάω και να λέω, είναι αλήθεια ή κάποιος μου κάνει πλάκα.

Θυμάμαι μια σκηνή, όπου με είχαν πιάσει τα κλάματα όταν συνειδητοποίησα τι ήταν αυτό που συμβαίνει , και ήρθε και με αγκάλιασε γλυκά, γιατί κατάλαβε, χωρίς να μου πει κάτι, αυτό που συνέβαινε.

Ο Θάνος μας είχε σαν οικογένεια, έχω γράμματα από το Θάνο Μικρούτσικο, γιατί μας έγραφε , όταν ήθελε να μας πει κάτι.

Για την παράσταση :

«Έχω προσπαθήσει να μιλήσω μέσα από τα λόγια του Θάνου και να φτιάξω μια παράσταση σα να είναι και αυτός μαζί μας… Να νιώθουμε ότι είναι εκεί , και με έναν τρόπο το έχουμε καταφέρει…»

 




00 inkefalonia general ad 300X250