Εκθεση της Αφροδίτης Κυριαζή στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 23:58

Εκθεση της Αφροδίτης Κυριαζή στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού

AΦΡΟΔΙΤΗ ΚΥΡΙΑΖΗ
Οδηγώντας στο χρόνο
Έκθεση Ζωγραφικής
Εγκαίνια Παρασκευή 24 Mαίου, ώρα 20.30,
διάρκεια έως 30 Μαίου 2013
Ιόνιο Κέντρο Τεχνών & Πολιτισμού
Μεταξάτα Λειβαθούς, Κεφαλονιά

Είσοδος ελεύθερη- κοκταίηλ-καλλιτεχνική παρουσίαση.
Ionion Center for the Arts and Culture,Metaxata 28100,Kefalonia,Greece
Πληροφορίες –επικοινωνία : t/f: 26710 41126
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.ionionartscenter.gr, www.i-node.org
xορηγοί επικοινωνίας: Ionian Galaxy 90.8, Odysseia

Έκθεση της Αφροδίτης Κυριαζή με τίτλο ''Οδηγώντας στο χρόνο'' αφηγούνται την ιστορία, τις μνήμες και τα αισθήματα των οχημάτων μέσα από ένα ονειρικό-φαντασιακό τοπίο, κινούμενα μέσα στο χωρόχρονο. !

Η Αφροδίτη Κυριαζή είναι αρχιτέκτων -μηχανικός με ευρύ σχεδιαστικό φάσμα εργασιών στους τομείς των κατασκευών, σύγχρονων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, οικιών, καταστημάτων, μεγάλων έργων, γεφυρών, αποτύπωση βιομηχανικών κτιρίων, κατασκευή μακετών. Παράλληλη απασχόληση της είναι η διακόσμηση και ανακαίνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Διατηρεί Τεχνικό γραφείο μελετών στη Καλαμάτα.


Ταυτόχρονα με την Αρχιτεκτονική, ασχολείται με τη Τέχνη της ζωγραφικής δημιουργώντας έργα με μολύβι, κάρβουνο, λάδι και ακρυλικά.

Η τελευταία σειρά έργων της αναφέρεται στο κλασσικό-vintage όχημα. Οι επιρροές της καλλιτέχνιδας από την κλασσική και την μοντέρνα τέχνη της επέτρεψαν να διαμορφώσει ένα προσωπικό ύφος, με αποτέλεσμα τη μοναδικότητα στο σχεδιασμό των ρετρό οχημάτων.

Τα οχήματα της ταξιδεύουν μέσα στο χωρόχρονο ανταλλάσοντας με το περιβάλλον -όπου κάθε φορά βρίσκονται -χρώματα και ύλη.
Με αυτήν την ελεύθερη απόδοση, η καλλιτέχνης θέλει να επιτύχει την τάση που έχουν τα οχήματα να προσαρμόζονται και να ενσωματώνονται στο περιβάλλον της κάθε εποχής – δεκαετίας- που διανύουν και έτσι να διατηρούνται και να ζουν μέχρι σήμερα.

http://www.akyriazi.com/index.html
www.akyriazi.com




00 inkefalonia general ad 300X250