«Τραγουδώντας Επτανήσιους Δημιουργούς» στην Κεντρική Πλατεία της Σκάλας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 11:22

«Τραγουδώντας Επτανήσιους Δημιουργούς» στην Κεντρική Πλατεία της Σκάλας

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αργοστολίου και την Τοπική Κοινότητα Σκάλας σας προσκαλούν την προσεχή Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:30 στην κεντρική πλατεία της Σκάλας Κεφαλονιάς, σε ένα συναυλιακό αφιέρωμα με τίτλο:

«Τραγουδώντας Επτανήσιους Δημιουργούς»

Οι τροβαδούροι της Κεφαλονιάς, αδελφοί Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης με τις κιθάρες το sthυς θα συμπράξουν με τους συντοπίτες τους τραγουδιστές Άγγελο Ανδρεάτο & Ελευθερία Edwards συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας, χαρίζοντας στο φιλόμουσο κοινό της Σκάλας, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού, μια συναυλία αφιερωμένη σε τραγούδια Επτανήσιων δημιουργών.

Μια μοναδική μουσική σύμπραξη Κεφαλονιτών τραγουδιστών & μουσικών, που θα ερμηνεύσουν δημιουργίες από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια δημοφιλών Επτανήσιων συνθετών όπως ο Σπύρος Μαρκάτος, ο Δημήτρης Λάγιος, ο Γιώργος Κατσαρός, αλλά και στιχουργών – ποιητών, όπως ο Ανδρέας Λασκαράτος, ο Σαράντης Αλιβιζάτος και ο πρόσφατα εκλιπών Μιχάλης Μπουρμπούλης, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία μουσικού ακροάματος.

Στην συναυλία θα παίξουν οι μουσικοί Γιώτα Ζαπάντη (πιάνο), Σπύρος Μπουρλής (ακορντεόν), Μιχάλης Λαζαρίδης (μπάσο), Ερμής Μωραΐτης (τύμπανα). Την επιμέλεια του ήχου θα την έχει ο Σοφοκλής Παππάς.

Η παρουσία σας θα τιμήσει τους συνεργαζόμενους φορείς, αλλά και τους καλλιτέχνες του νησιού μας, ενισχύοντας τις δράσεις τους για την ανάδειξη του ιδιαίτερου επτανησιακού πολιτισμού μας και των δημιουργών του.

 df


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250