Ελευθερία Αρβανιτάκη & Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεσήκωσαν το Αργοστόλι!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 13:03

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεσήκωσαν το Αργοστόλι!

Μια από τις ωραιότερες συναυλίες που έχουν πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά, πραγματοποιήθηκε χθες στο κατάμεστο γήπεδο Αργοστολίου “Ανδρέας Βεργωτής”.

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, δυο πολύ σπουδαίες κυρίες του ελληνικού ρεπερτορίου ένωσαν τις φωνές τους παρουσιάζοντας ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια ανεξίτηλα στο χρόνο και νεότερες επιτυχίες σπουδαίων δημιουργών.

Το πρόγραμμα είχε τα πάντα… Από βαθιά αισθαντικές ερμηνείες που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή και ξεχωριστά ντουέτα, έως ξεσηκωτικούς ρυθμούς που συμπαρέσυραν το πλήθος στο χορό και το τραγούδι.

Όλοι οι σπουδαίοι δημιουργοί, στιχουργοί και συνθέτες, που συνδέονται άμεσα με αυτές τις δυο φωνές είχαν τη δική τους ξεχωριστή θέση στη χθεσινή βραδιά.

Από τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου του Μιχάλη Γκανά και της Σάνυ Μπαλτζή έως τη μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου  , του Σταμάτη Σπανουδάκη , του Κώστα Λειβαδά και τόσων άλλων.

Όλα τα μεγάλα τραγούδια είχαν τη θέση τους στο χθεσινό πρόγραμμα, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη να εμφανίζεται πιο στιβαρή και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με δυναμισμό, με τις δυο φωνές να παντρεύονται σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα με εναλλαγές συναισθημάτων.

Η μουσική βραδιά ήταν αδιαμφησβήτητα η πιο πετυχημένη της φετινής χρονιάς, έως τώρα.

Διοργανώθηκε από το Φιλανθρωπικό σωματείο «Λυσίππη» και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Χορηγοί επικοινωνίας της βραδιάς ήταν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί INKEFALONIA 89,2 , COSMOS 96,5 & Νησί 93,9 καθώς και το INKEFALONIA.GR


Επιμέλεια: Χρήστος Λαμπράκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Video : Μαρία Κουρκουμέλη

{https://www.youtube.com/watch?v=fFXuDc4RzTE/}

DSC 0153

DSC 0022DSC 0028

DSC 0111

DSC 0042DSC 0046DSC 0051DSC 0054DSC 0107DSC 0144DSC 0152IMG 0042IMG 0044

ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑLBUM




00 inkefalonia general ad 300X250