Ελευθερία Αρβανιτάκη: ''Η συμμετοχή μας σε συναυλίες για καλό σκοπό, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε'' - Συνέντευξη στον Inkefalonia 89,2

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 09:14

Ελευθερία Αρβανιτάκη: ''Η συμμετοχή μας σε συναυλίες για καλό σκοπό, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε'' - Συνέντευξη στον Inkefalonia 89,2

Απόψε μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Αργοστόλι 

Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” στον Inkefalonia 89,2 με την δημοσιογράφο Ελευθερία Κουλουριώτου, μίλησε η τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη εν όψει της συναυλίας του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού σωματείου «Λυσίππη» την Πέμπτη 10 Αυγούστου, ώρα 21:15, στο Στάδιο Αργοστολίου "Ανδρέας Βεργωτής", με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Οι New York Times αναφέρουν πως η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια σοπράνο που συνδυάζει την γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και την ευαισθησία με μια αίσθηση θλίψης και μελαγχολίας και την εκφράζει απόλυτα αυτή η αναφορά.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη 4 δεκαετίες τώρα, κάνει αυτό που την εκφράζει και την καθιερώνει.

« Είμαστε στον δρόμο γενικώς αυτό το καλοκαίρι, όμως έχω συνηθίσει τόσα χρόνια και μ αρέσει. Φέτος συνεργάζομαι με την Ελεωνόρα ,εγώ συνεχώς συνεργάζομαι και έχω συνεργαστεί με πολλούς συναδέλφους κάνοντας συναυλίες στη υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα. Έκανα ένα τηλέφωνο στην Ελεωνόρα της είπα να δουλέψουμε μαζί και έτσι ξεκίνησε αυτή η συνεργασία. Καθίσαμε κάτω, δουλέψαμε το πρόγραμμα για πολύ χρόνο μαζί με τη Λήδα Ρουμάνη που επίσης επιμελείται το πρόγραμμα μαζί μας και πήραμε τους δρόμους και είναι πολύ ωραία. Είναι μία επιτυχημένη συνεργασία».

« Στην Κεφαλονιά θα είμαστε 10 του μήνα για μια συναυλία για έναν πολύ καλό σκοπό, Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Η συμμετοχή μας σε κάποιες συναυλίες για καλό σκοπό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και το κάνουμε πάντα με χαρά και πάντα με ευθύνη».

«Όσον αφορά το πρόγραμμα του «Μαζί και το καλοκαίρι» , δεν ξέρω πόσο τελικά επιτυχημένο ήταν , το δουλέψαμε με της Ελεωνόρα και την Λήδα αρκετό καιρό, κάναμε πολλές αλλαγές, και στο τέλος βγήκε ένα αποτέλεσμα που στο τέλος μας αφήνει και τις δύο πολύ ευχαριστημένες. Είναι μεγάλη επιτυχία η φετινή που κάνουμε με την Ελεωνόρα, που ούτε εγώ περίμενα να ταιριάξουμε τόσο πολύ. Η συναυλία μας στην Κεφαλονιά, ήταν επιλογή του σωματείου «Λυσσίπη» και χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω σ αυτή την ετήσια καλοκαιρινή συναυλία που διοργανώνουν για καλό σκοπό».

« Οι συνεργάτες μας είναι μια απίστευτη ομάδα εξαίρετων μουσικών, είμαστε μαζί από τον χειμώνα, είναι μία μπάντα που ως σολίστες έχει το ακορντεόν, τα ούτια και τα σαξόφωνα και έχουμε βεβαίως και ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, πιάνο, μπάσο και τύμπανα. Όσον αφορά τον ήχο είναι εξαιρετικός, γιατί και οι συνεργάτες οι τεχνικοί είναι επίσης βραβευμένοι στο χώρο τους. Είναι μια ομάδα καταπληκτική, περνάμε πάρα πολύ ωραία και υπάρχει πάρα πολύ καλή διάθεση, παρ όλο που είναι κουραστικά τα ταξίδια μας αυτό τον καιρό. Οι ευχάριστες στιγμές του παρασκηνίου είναι πολύ σημαντικές, γιατί ενδυναμώνουν την ομάδα».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.

{https://soundcloud.com/user-46829938/inkefalonia-89-2-972168971?si=8921e63d30c040aa9961d9f81e1525d2&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}

Υ.Σ Η καλοκαιρινή συναυλία του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού σωματείου μας "Λυσίππη", παραρτήματος των Θυγατέρων της Πηνελόπης της AHEPA με τις μοναδικές Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα λάβει χώρα την Πέμπτη 10 Αυγούστου, ώρα 21:15, στο δημοτικό γήπεδο Αργοστολίου "Ανδρέας Βεργωτής"!  Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».




00 inkefalonia general ad 300X250