Η Ετήσια Τακτική Γενική του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ζακύνθου «Φιλόξενος»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 09:01

Η Ετήσια Τακτική Γενική του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ζακύνθου «Φιλόξενος»

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου η Ετήσια Τακτική Γενική του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ζακύνθου «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», παρουσίας των μελών που είχαν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου και δικαίωμα λόγου σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού του Συλλόγου.

Διαπιστώθηκε απαρτία σύμφωνα με τους καταλόγους των μελών που είχαν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του γραφείου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ιστοσελίδα, facebook).

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος. Σκιαδόπουλος Γιάννης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενα μέλη για την παρουσία τους. Επίσης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Ζακύνθου κο. Στασινόπουλο Γιώργο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κο. Δρόσσο Παναγιώτη, την ΠροϊσταμένηΔ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕΖ Υγείας κα. Τρούσσα Αδαμαντία (εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κου. Καποδίστρια Κων/νου), τον Πρόεδρο του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου κο. Βαρδακαστάνη Φίλιππο και την Διευθύντρια Περίθαλψης και Αποιδρυματοποίησης του Κ.Κ.Π.Ι.Ν. κα. Νάννου Δήμητρα (εκπρόσωπος του προέδρου του Κέντρου κου. Καμβάση Διονύσιου). Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αρχικά θα γίνει η εκλογή του Προέδρου και του/ης Γραμματέα Εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και στη συνέχεια, θα πάρουν τον λόγο οι παρευρισκόμενοι ομιλητές και θα γίνει και η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων των αθλητών του Συλλόγου από την προπονήτρια Στίβου κα. Λιβέρη Αναστασία και τον αθλητή κο. Παντή Σταύρο.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκε ο κο. Ακτύπης Παύλος και Γραμματέας Εργασιών η κα. Στεφανοπούλου Ιωάννα.

Κατόπιν, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος. Σκιαδόπουλος Γιάννης ο οποίος παρουσίασε το βιογραφικό του Συλλόγου από την ίδρυσή τους, το οποίο αποτελεί το μοναδικό Αθλητικό Σύλλογο στην Π.Ι.Ν. ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια πρωταθλήματα που έχει λάβει μέρος ο Σύλλογος, καθώς και τις Παρά Ολυμπιάδες, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην προσβασιμότητα των αθλητικών υποδομών του νησιού καθώς και την ανάγκη συντήρησης και επισκευής όλων των αθλητικών υποδομών του νησιού. Κυρίως, αναφέρθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου το οποίο είναι μη προσβάσιμο για τους αθλητές με αναπηρία. Επίσης, ο κος. Σκιαδόπουλος Γιάννης αναφέρθηκε στο αίτημα του Συλλόγου που είναι η κατασκευή ενός κλειστού Κολυμβητηρίου, την κατασκευή ποδηλατοδρόμου καθώς και την κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στο νησί. Τέλος, ο πρόεδρος αιτήθηκε την οικονομική στήριξη από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και από το Δήμο Ζακύνθου, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του.

Ακολούθως, άρχισαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με την Πρόσκληση.

Στη συνέχεια, ο κος. Ακτύπης προχώρησε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με την πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης, τα οποία ήταν τα ακόλουθα:

  1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  2. Έκθεση Ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής και την απαλλαγή της από κάθε ευθύνη
  3. Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού Ταμείου 2023
  4. Έγκριση Προϋπολογισμού για το έτος 2024
  5. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου – Έκθεση Πεπραγμένων 2023 και την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.

Όλα τα παρευρισκόμενα μέλη ψήφισαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ακολούθως, ανοίχτηκε κατάλογος ερωτήσεων, όπου τα παρευρισκόμενά μέλη έθεσαν τις ερωτήσεις και απόψεις τους σχετικά με αθλητικά και αγωνιστικά θέματα στα οποία ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος. Σκιαδόπουλος Γιάννης απάντησε και έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

 

Επισυνάπτεται και φωτογραφικό υλικό από την Γενική Συνέλευση.

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                                       Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                           Παγανοπούλου Ιουλία

 

12345678910


Ετικέτες: