Ευχαριστήριο Γ. Διγαλέτου σε ανθρώπους που υπηρετούν την υγεία στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Μαΐου 2018 20:26

Ευχαριστήριο Γ. Διγαλέτου σε ανθρώπους που υπηρετούν την υγεία στην Κεφαλονιά

 

Αισθάνθηκα την ανάγκη με αφορμή το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε συγγενικό μου πρόσωπο να ευχαριστήσω με δημόσιο λόγο τους ανθρώπους που υπηρετούν την δημόσια υγεία και με τους οποίους ήρθαμε σε άμεση επαφή από τις 21/4 εως τις 26/4.

Ξεκινώντας ευχαριστώ τον διευθυντή του κέντρου υγείας Σάμης κ.Β. Μαρούλη την μαία κ.Παρασκευή Κοσκινιώτου τους γιατρούς ιδιαιτέρως τον κ. Ν.Μοσχόπουλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την αμεσότητά τους και την φροντίδα τους με την ελάχιστη υλικοτεχνική υποδομή που έχουν στη διάθεσή τους.

Ευχαριστώ τον γιατρό καρδιολόγο κ.Δρόσσο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Αργοστολίου επίσης για την αμεσότητά τους και την εξαιρετική προσοχή με την οποία αντιμετώπισαν το περιστατικό.

Ευχαριστώ εξίσου τα πληρώματα των ασθενοφόρων για την άψογη συμπεριφορά τους και να τονίσω την άρτια κατάρτισή τους.

Ευχαριστώ τέλος το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας στο Ρίο για τις υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες που ακατάπαυστα παρέχουν σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Με την ευκαιρία θέλω να τονίσω το υψηλό επίπεδο κατάρτισης και συμπεριφοράς που συνάντησα σε όλες τις βαθμίδες της υγείας από το Κέντρο Υγείας Σάμης, τα πληρώματα των ασθενοφόρων, το Νοσοκομείο Αργοστολίου μεχρι το Νοσοκομείο του Ρίου και να προτρέψω να ενώσουμε τις φωνές μας και τους αγώνες μας με τους φορείς που παλεύουν για αρτιοτερη (έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή) δημόσια και δωρεάν υγεία.

Αξίζει αυτή η προσπάθεια όσο η ίδια η ζωή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΓΑΛΕΤΟΣ