Ανακοίνωση με αιχμές κατά αντιδημάρχου απο τη Χρυσή Αυγή

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 11:13

Ανακοίνωση με αιχμές κατά αντιδημάρχου απο τη Χρυσή Αυγή

Ο χαριτόβρυτος κύριος Κεκάτος, σ’ ένα ακόμα ρεσιτάλ αμετροέπειας, δήλωσε το εξής εκπληκτικό: «Η Κεφαλονιά απελευθερώθηκε το 2011 από τον Παρίση»!!!!!!! Το να προχωρήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας σε διαπιστώσεις για τα ρωμαϊκά αυτοκρατορικά σύνδρομα από τα οποία εμφορούνται οι προσωρινοί κάτοικοι του Δημαρχιακού Μεγάρου, είναι περιττό. Άλλωστε από τα δελτία τύπου του Δήμου Κεφαλονιάς, με τα οποία περιαυτολογούν και αυτοθαυμάζονται, το μόνο που λείπει πλέον είναι η αυτοαναγόρευση του Δημάρχου ως «επίγειου θεού»!

Όσον αφορά τα περί «απελευθερώσεως» και λοιπές φανφάρες του κυρίου αντιδημάρχου, να θυμίσουμε απλά ότι σε αυτούς από τους οποίους «απελευθέρωσαν» το νησί (πρώην πασόκους – νυν συριζαίους), παρέδωσαν στις τελευταίες εκλογές ολόκληρη την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων!!!!!!!!!!

Μέρες που είναι κι εν όψει 28ης Οκτωβρίου, να θυμίσουμε επίσης στον κύριο Κεκάτο και στους λοιπούς «απελευθερωτές», ότι το αίτημα 300 συμπολιτών μας για επανατοποθέτηση, του, πεταμένου από τους «πρώην» στα σκουπίδια του Αργοστολίου, αγάλματος του Κεφαλλήνα Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, του τελευταίου Έλληνα Κυβερνήτη που είπε ΟΧΙ σε ξένους κατακτητές, δεν έχει έλθει προς συζήτηση, δύο χρόνια μετά την κατάθεσή του, όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά ούτε στην «επιτροπή διαβούλευσης», που θα επιλαμβανόταν σε πρώτη φάση του θέματος όπως έλεγε η απάντηση τότε του Δήμου στο αίτημα των πολιτών!!!

Να θυμίσουμε τέλος στον κύριο Κεκάτο, ότι πριν λίγες μέρες κατέθεσε ο ίδιος στεφάνι στο μνημείο των Ιταλών Φασιστών κατακτητών της Κεφαλονιάς, παρέα με τους υπόλοιπους «δημοκράτες» του νησιού (μέχρι και τους κουκουέδες!!!) και με το ίδιο προφανώς θράσος θα ετοιμάζονται να τιμήσουν και τους Έλληνες που άφησαν τα κόκκαλά τους στα βουνά της Βορείου Ηπείρου πολεμώντας τους Ιταλούς κατακτητές!!!

Ας γνωρίζετε κύριοι αριστεροδεξιοί του τοπικού καθεστώτος, ότι, σύντομα, το καλάμι που έχετε καβαλήσει κι έχει φτάσει από τη Βαλιάνου μέχρι τη Συγγρού θα σπάσει και τότε θα σημάνει η αληθινή απελευθέρωση της Κεφαλονιάς και της Ελλάδος! Και την απελευθέρωση θα τη φέρουν για άλλη μια φορά οι Έλληνες Εθνικιστές!!

ΖΉΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ