ΕΛΜΕΚΙ– ΠΑΣΕΒΕ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: «Να σταματήσει εδώ και τώρα η διαδικασία της δίωξης των 15»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 14:11

ΕΛΜΕΚΙ– ΠΑΣΕΒΕ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: «Να σταματήσει εδώ και τώρα η διαδικασία της δίωξης των 15»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι η ΕΛΜΕΚΙ, το Εργατικό Κέντρο και η ΠΑΣΕΒΕ, σχετικά με τις διώξεις των 15 στελεχών του ΠΑΜΕ της ΠΑΣΕΒΕ που την Πρωτομαγιά του 2013 έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας πάνω στον καταπέλτη του «Νήσος Κεφαλονιά». Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Όπως τονίστηκε από τους ομιλητές του πάνελ, οι οποίοι ήταν ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ Διονύσης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Γαβρίλης και ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ Νίκος Γκισγκίνης.

«Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη αυτού του Κινήματος. Αυτή η δίωξη ξεδιπλώνεται σε ένα περιβάλλον που το νησί της Κεφαλονιάς έχει αποξενωθεί από τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Στο εδώλιο θα έπρεπε να είναι αυτοί που αφήνουν τα νησιά στη μοίρα τους. Πρέπει αυτό να γίνει υπόθεση όλου του λαού και να σταματήσει αυτή η δίωξη» ήταν μερικά από τα λόγια τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την κινητοποίηση της Τρίτης 19 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί έξω από το Λιμεναρχείο Αργοστολίου. Στη συνέντευξη Τύπου παρέμβαση έκανε ο εκπρόσωπος της ΠΝΟ στην Κεφαλονιά Σπύρος Μεσολωράς.

Ακούστε την τοποθέτηση του Γιώργου Γαβρίλη

Ακούστε την τοποθέτηση του Διονύση Γεωργόπουλου

Ακούστε την τοποθέτηση του Νίκου Γκισγκίνη

Οι ερωτήσεις και οι παρεμβάσεις

DSC 0215DSC 0217DSC 0218DSC 0221DSC 0223DSC 0225


Ετικέτες: