Ο Κουρκουμέλης απαντά σε δημοσίευμα για την παραλία του Κατελειού

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 09:19

Ο Κουρκουμέλης απαντά σε δημοσίευμα για την παραλία του Κατελειού

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΛΕΙΟ.

Παρόλο που έχω απαντήσει στην καταγγέλλουσα κατ’ ιδίαν, θεώρησε καλό να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες τραβηγμένες πριν 20 ημέρες που μόνο στον Κατελειό δεν κάνουν καλό .Της εξήγησα ότι στο εμπορικό κομμάτι του Κατελειού                έγκαιρα καθαρίσαμε τα φύκια φτιάξαμε την παραλία κοσκινίσαμε την άμμο και την παραδώσαμε στους τουρίστες. Τα καταστήματα από πρώτη Μαΐου είναι ανοιχτά και ο Κατελειός πάει πολύ καλά. Η παραλία όμως της Αγίας Βαρβάρας όλοι ξέρουμε ότι αργεί να ξεκινήσει και δώσαμε προτεραιότητα σε άλλες παραλίες να ετοιμαστούν. Ήδη έχουμε κάνει τα βασικά , όπως βλέπετε στις πρόσφατες φωτογραφίες.

Απομένει να φτιαχτούν οι ντουζιέρες επειδή υπάρχει σπασμένος σωλήνας και χρειάζεται έργο , το μηχάνημα του δήμου που πρέπει να σκάψει αυτές τις ημέρες είναι απασχολημένο. Όπως βλέπετε στις Φώτο η φύση εφέτος αδίκησε την παραλία της αγίας Βαρβάρας και δυστυχώς σύμφωνα με την νομοθεσία [ ΝΑΤΟΥΡΑ] δεν μπορούμε να επέμβουμε. Όλοι γνωρίζετε το χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει. Εάν εξασφαλιστεί συναίνεση από τους κατοίκους εγώ είμαι έτοιμος να επέμβω.

Με αυτά που γράφω δεν σημαίνει ότι είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας στον Κατελειό , το μαγικό ραβδί όμως δεν το βρήκαμε ακόμη, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε τα τελευταία χρόνια.

Ο Αντιδήμαρχος

Κουρκουμέλης Νίκος