Mega: Αυτό είναι το πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 12:42

Mega: Αυτό είναι το πρόγραμμα

Πυρετωδώς εργάζονται στο Mega, καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να βγει στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 7:00 με ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα παρουσιάζουν ο Νίκος Φιλιππίδης και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ενώ στον τελικό σχεδιασμό επιστρέφουν η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Τζίνα Μοσχολιού.

Στις 11:00 θα ακολουθεί άλλη ενημερωτική εκπομπή με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα μεταδίδεται το μεσημεριανό δελτίο.

Έπειτα από σχεδόν τρεις ώρες επαναλήψεων σειρών του Μega, στις 17:00 θα ακολουθεί το δελτίο νοηματικής και αμέσως μετά ο Νίκος Ευαγγελάτος με δίωρη εκπομπή.

Λίγο πριν από το κεντρικό δελτία, θα γίνεται διάλειμμα για… Καπουτζίδη. Στις 19:00 θα πάρουν θέσεις οι «Σαββατογεννημένες» για να δίνουν… γουρλίδικο lead-in στο δελτίο με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, που θα βγαίνει ταυτόχρονα με τον ΣΚΑΪ και το Star, δηλαδή, στις 19:50. Στην prime time θα επιλεγεί ένα μείγμα από τις δημοφιλέστερες σειρές του Mega σε επανάληψη, αλλά και ταινίες πρώτης προ-βολής που εξασφάλισε η Alter Εgο σε συμφωνία-πακέτο με τη Sony.