Τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για υπέροχο στιλ στην παραλία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2017 21:03

Τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για υπέροχο στιλ στην παραλία

Ο,τι χρειάζεσαι για την εμφάνισή σου στην παραλία το φετινό καλοκαίρι είναι εδώ.


Το μαγιό είναι το βασικό κομμάτι, όμως τι γίνεται με όλα τα υπόλοιπα; Μικρές λεπτομέρειες μπορούν να καθορίσουν το καλοκαιρινό outfit στην παραλία. Και όπου λεπτομέρειες, βάλτε τη λέξη «αξεσουάρ». Τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε για να είμαστε προστατευμένες από τον ήλιο και όχι στιλιστικά αδιάφορες.

Κάποια από τα αξεσουάρ που ακολουθούν ίσως να τα διαθέτετε ήδη, άλλα ίσως να θέλετε να τα ανανεώσετε.

Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι αξίζετε μια εμφάνιση που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, θα κολακέψει το σώμα σας και θα γοητεύσει. Τσάντα, γυαλιά, καπέλο, ένα μικρό διακριτικό κόσμημα. Όλα αυτά που συμπληρώνουν και παράλληλα καθορίζουν το στιλ μας στην άμμο.

Τσάντες

Η τσάντα είναι ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια του οutfit μας και την φετινή σεζόν οι προτάσεις της αγοράς είναι πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ. Οι ψάθινες τσάντες που θυμόμαστε δεν είναι πια… απλά ψάθινες. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πρωτότυπες, διακριτικές. Οι λεπτομέρειές τους έχουν ποικιλία, ταιριάζουν με κάθε στιλ. Η τσάντα δεν είναι πια ένα ακόμα κομμάτι της εμφάνισής μας στην παραλία. Γίνεται η λεπτομέρεια που την κάνει ακόμα πιο θηλυκή και γοητευτική. Η τσάντα θαλάσσης αλλάζει, γίνεται πιο stylish.